Doe mee aan de jeugdclinics tijdens de Carlton NK

Doe mee aan de jeugdclinics tijdens de Carlton NK

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari 2013 vinden de Carlton Nederlandse Kampioenschappen plaats.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vele nationale toppers zullen meestrijden om de hoogste eer van het land. Voor Badminton Nederland een uitgelezen mogelijkheid om een bijzondere, sportieve activiteit aan te bieden voor haar leden, speciaal voor de jeugd.

Het is op zaterdag 2 februari 2013 mogelijk om onder leiding van een Nederlandse topspeler of topspeelster een clinic te volgen (en hem of haar de hemd van het lijf te vragen over diens topsportleven). De jeugdclinics vinden plaats in de breedtesporthal van het Topsportcentrum in Almere, waar ook de Carlton Nederlandse Kampioenschappen worden gehouden. Vanaf heden is de inschrijving geopend! De inschrijving loopt tot 18 januari 2013.

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders, en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een gratis toegangskaart voor de NK, op de betreffende dag. Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen. De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland € 130,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan € 65,00.

Hoe kunt u zich inschrijven?

U kunt uw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen met de volgende gegevens: naam vereniging, contactpersoon (met adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer) en de verwachte groepsgrootte (kinderen en volwassenen). Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijving (op 18 januari 2013) wordt de indeling gemaakt en zult u alle benodigde informatie per e-mail ontvangen. In deze e-mail kunt u tevens de code voor de toegangskaarten vinden, waarmee u toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere.

Houd er rekening mee dat pas na betaling van de factuur u definitief verzekerd bent van deelname aan de clinic met uw vereniging.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Badminton Nederland lanceert vanaf het seizoen 2023-2024 een nieuwe landelijke jeugdcompetitie. Met een nieuwe landelijke…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!