SportSport

Doe mee aan de jeugdclinics tijdens de Carlton NK

Doe mee aan de jeugdclinics tijdens de Carlton NK

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari 2013 vinden de Carlton Nederlandse Kampioenschappen plaats.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vele nationale toppers zullen meestrijden om de hoogste eer van het land. Voor Badminton Nederland een uitgelezen mogelijkheid om een bijzondere, sportieve activiteit aan te bieden voor haar leden, speciaal voor de jeugd.

Het is op zaterdag 2 februari 2013 mogelijk om onder leiding van een Nederlandse topspeler of topspeelster een clinic te volgen (en hem of haar de hemd van het lijf te vragen over diens topsportleven). De jeugdclinics vinden plaats in de breedtesporthal van het Topsportcentrum in Almere, waar ook de Carlton Nederlandse Kampioenschappen worden gehouden. Vanaf heden is de inschrijving geopend! De inschrijving loopt tot 18 januari 2013.

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders, en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een gratis toegangskaart voor de NK, op de betreffende dag. Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen. De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland € 130,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan € 65,00.

Hoe kunt u zich inschrijven?

U kunt uw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen met de volgende gegevens: naam vereniging, contactpersoon (met adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer) en de verwachte groepsgrootte (kinderen en volwassenen). Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijving (op 18 januari 2013) wordt de indeling gemaakt en zult u alle benodigde informatie per e-mail ontvangen. In deze e-mail kunt u tevens de code voor de toegangskaarten vinden, waarmee u toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere.

Houd er rekening mee dat pas na betaling van de factuur u definitief verzekerd bent van deelname aan de clinic met uw vereniging.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!