clubzoeker

Het bewijs dat Badminton Nederland dom is

Het bewijs dat Badminton Nederland dom is

Het mag bekend zijn dat ik Badminton Nederland graag zou willen veranderen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Enerzijds omdat de doelstelling gewoon niet hoog genoeg is en anderzijds omdat we voor een groot deel te maken hebben met vrijwilligers die veel te weinig verstand hebben van het technische gedeelte van onze sport.

Daarnaast hebben we de betaalde krachten die zich drie keer in het rond lachen om die labiele vrijwilligers. Het is belangenverstrengeling ten top.

Ik wil dat graag doorbreken, maar ik ben een enorme bedreiging voor de huur van Martijn van Dooremalen en Geert Jan Venekamp. Deze twee mensen krijgen NOOIT meer een baan als ze moeten stoppen... Dus stoppen ze mij.

Het gaat er helemaal niet om of je iets weet of hoeveel je kost. Het gaat zelfs niet om het halen van de Spelen of iets in die richting. (Ondertussen wachten we nog steeds op een verklaring voor het totaal mislukken van de dubbels van Badminton Nederland.)

Ik heb een lang rapport geschreven op verzoek van het bestuur van Badminton Nederland. En het bestuur heeft ook gezegd dat ik blij zal zijn om te zien dat het NOC*NSF veel van mijn punten heeft overgenomen. Ik ben helemaal niet blij, want Badminton Nederland gebruikt het poldermodel. Ik geloof daar helemaal niet in. Ik geloof in een zeer sterk beleid waarin geen deals worden gesloten, maar waar er gewoon voor het resultaat wordt gewerkt.

Hier is mijn voorstel in het openbaar. Ik weet zeker dat Badminton Nederland het niet gaat doen, omdat het een aanval is op de huur en het salarisstrookje op het eind van de maand van de mensen die NIETS hebben met onze sport anders dat het de boodschappen betaalt.

Een jaar als bondscoach / technisch directeur voor €0,00

Ik wil voor het komende jaar de baan van nationaal coach / technisch directeur op me nemen en enkel en alleen mijn onkosten vergoed hebben.

Ik wil geen loon hebben. Ik wil een bonus hebben voor hetgeen ik bereik met de spelers na afloop. Niet zoals nu, waar we veel hele dure mensen hebben rondlopen die koeien met gouden hoorns beloven en daarna zeggen: "Jammer, het is niet gelukt..."

Als jullie mij nemen, dan betaal je niets en als ik niet waarmaak wat ik zeg dat ik ga doen, dan kunnen jullie zeggen: "Jammer, het is niet gelukt."

Gaat Badminton Nederland dit doen? Nee. Want het is een bedreiging voor de mensen die elke dag praten over prestaties en ze nog nooit zélf hebben geleverd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!