TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC

TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC

Na de thuis wedstrijd tegen Victoria reide TFS naar Den Haag voor de lastige wedstrijd tegen het uitstekend draaiende DKC.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De herendubbel tussen Dennis en Thomas tegen Rick en Michiel was van hoge kwaliteit, de eerste game ging naar de mannen van DKC, de tweede en derde game gingen na een spannend scoreverloop naar de mannen van TFS. Ook de dames dubbel kon nog alle kanten uitgaan maar ging met 22 – 20 en 21 – 18 naar Ginny en Eefje. Zowel de heren als de dames enkelspelen gingen overtuigend naar de strek spelende DKC –ers. Rick Janssen kon met hard werken tegen Dennis nog een paar potjes breken maar zoals gezegd was deze pot een stapje te hoog.

Gelukkig voor TFS konden Michiel en Daisy hun naam en faam waar maken tegen Bouke en Eefje en ging de zege met 9-21 en 19 – 21 naar TFS.

Gesterkt door hun mix zegen tegen Duinwijck gingen Pascalle en Dean vol goede moet hun wedstrijd in. Maar al snel werd duidelijk dat Soraya en Mark te sterk waren voor het duo van TFS. Zodat de terechte uitslag van 6-2 een feit was. Hiermee zal DKC de halve finale play-offs niet meer kunnen ontgaan.

TFS zal zich de komende weken op moeten laden om op 5 januari de strijd aan te binden tegen BV van Zijderveld en alles uit de kast moeten halen om boven de rode streep te blijven.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!