clubzoeker

TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC

TFS Barendrecht pakt twee punten tegen DKC

Na de thuis wedstrijd tegen Victoria reide TFS naar Den Haag voor de lastige wedstrijd tegen het uitstekend draaiende DKC.

clubzoeker

Maak kennis met Olaf Hermus!

De herendubbel tussen Dennis en Thomas tegen Rick en Michiel was van hoge kwaliteit, de eerste game ging naar de mannen van DKC, de tweede en derde game gingen na een spannend scoreverloop naar de mannen van TFS. Ook de dames dubbel kon nog alle kanten uitgaan maar ging met 22 – 20 en 21 – 18 naar Ginny en Eefje. Zowel de heren als de dames enkelspelen gingen overtuigend naar de strek spelende DKC –ers. Rick Janssen kon met hard werken tegen Dennis nog een paar potjes breken maar zoals gezegd was deze pot een stapje te hoog.

Gelukkig voor TFS konden Michiel en Daisy hun naam en faam waar maken tegen Bouke en Eefje en ging de zege met 9-21 en 19 – 21 naar TFS.

Gesterkt door hun mix zegen tegen Duinwijck gingen Pascalle en Dean vol goede moet hun wedstrijd in. Maar al snel werd duidelijk dat Soraya en Mark te sterk waren voor het duo van TFS. Zodat de terechte uitslag van 6-2 een feit was. Hiermee zal DKC de halve finale play-offs niet meer kunnen ontgaan.

TFS zal zich de komende weken op moeten laden om op 5 januari de strijd aan te binden tegen BV van Zijderveld en alles uit de kast moeten halen om boven de rode streep te blijven.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!