clubzoeker

DvDdJ wint Master toernooi Almere

DvDdJ wint Master toernooi Almere

Dennis van Daalen de Jel heeft zondag het Master toernooi van Almere gewonnen. De als vierde geplaatste DKC'er won in de finale in drie games van Slotermeer-speler Hans van Os (8).

Ken je BV Gouweslag al?

Ook in het dubbelspel haalde Van Daalen de Jel de finale. Samen met Rikkert Suijkerland van VELO werd daarin verloren van Jim Middelburg (ook van VELO) en Amersfoort-speler Vincent de Vries.

Van Daalen de Jel bereikte de finale van het enkelspel door achtereenvolgens Tim Vaessen, Gijs Berkelmans, Ralph Starren en Justin Teeuwen te verslaan. Vooral tegen Starren had de kopman van DKC het lastig. Hij had drie games nodig om verder te gaan in het toernooi. Ook de finale werd over drie games beslist. Van Os won de eerste game met 21-18. Daarna zette Van Daalen de Jel orde op zaken door de resterende games te pakken met 21-15 en 21-18.

In de eindstrijd van het dubbelspel was Van Daalen de Jel minder gelukkig. Met Suijkerland wist hij in de kwartfinale nog een mooie overwinning te behalen tegen Saber Afif en Dave Khodabux (1) van Almere. Nadat Nick Smaling en Lennart Bijkerk in de halve finale aan de kant werden gezet, moest Van Daalen de Jel in de eindstrijd in twee games (21-18 en 21-17) het onderspit delven tegen het als derde geplaatste koppel Middelburg/De Vries.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!