clubzoeker

Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Het is een tijdje stil geweest op mijn site, excuses voor dat. Er zijn een aantal toernooien geweest ondertussen en we zijn hard aan het trainen op Papendal.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vorige week kregen Jorrit en ik goed nieuws dat wij ons hebben gekwalificeerd voor het WK aankomende Augustus in China. Nu is het ook duidelijk geworden de afgelopen periode dat Badminton Nederland niet veel financien beschikbaar heeft voor een uitzendplan.

Dit betekent dus dat wij veel zelf moeten gaan bekostigen. Jorrit en ik hebben al besloten om Spanje zelf te gaan betalen en het geld wat beschikbaar is gesteld door Badminton Nederland te gebruiken voor de toernooien in de zomer, Canada en US. Deze toernooien willen wij gebruiken als voorbereiding op dat mooie WK. Helaas is het voor ons niet haalbaar om het WK zelf te bekostigen. Een ticket + verblijf in China zal naar schatting uitkomen op een kleine 2000 euro per speler, dus dat betekent in totaal een kleine 4000 euro. Dit is een heleboel geld en wij vragen dan ook om een kleine bijdrage van u, als badminton liefhebber, want het kan toch niet zo zijn dat wij ons land niet kunnen vertegenwoordigen op een WK. We hebben hard hulp nodig en over alles is te praten! Ik benadruk nogmaals dat het spelen van dit grote evenement van belang is voor onze ontwikkeling en dat het ons zal helpen een stap voorwaarts te zetten richting ons gezamenlijke doel: ons kwalificeren voor RIO 2016!

Lees het hele artikel op de website van Samantha Barning.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!