Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Het is een tijdje stil geweest op mijn site, excuses voor dat. Er zijn een aantal toernooien geweest ondertussen en we zijn hard aan het trainen op Papendal.

SportSport

Ken je BC Drachten al?

Vorige week kregen Jorrit en ik goed nieuws dat wij ons hebben gekwalificeerd voor het WK aankomende Augustus in China. Nu is het ook duidelijk geworden de afgelopen periode dat Badminton Nederland niet veel financien beschikbaar heeft voor een uitzendplan.

Dit betekent dus dat wij veel zelf moeten gaan bekostigen. Jorrit en ik hebben al besloten om Spanje zelf te gaan betalen en het geld wat beschikbaar is gesteld door Badminton Nederland te gebruiken voor de toernooien in de zomer, Canada en US. Deze toernooien willen wij gebruiken als voorbereiding op dat mooie WK. Helaas is het voor ons niet haalbaar om het WK zelf te bekostigen. Een ticket + verblijf in China zal naar schatting uitkomen op een kleine 2000 euro per speler, dus dat betekent in totaal een kleine 4000 euro. Dit is een heleboel geld en wij vragen dan ook om een kleine bijdrage van u, als badminton liefhebber, want het kan toch niet zo zijn dat wij ons land niet kunnen vertegenwoordigen op een WK. We hebben hard hulp nodig en over alles is te praten! Ik benadruk nogmaals dat het spelen van dit grote evenement van belang is voor onze ontwikkeling en dat het ons zal helpen een stap voorwaarts te zetten richting ons gezamenlijke doel: ons kwalificeren voor RIO 2016!

Lees het hele artikel op de website van Samantha Barning.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!