Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Het is een tijdje stil geweest op mijn site, excuses voor dat. Er zijn een aantal toernooien geweest ondertussen en we zijn hard aan het trainen op Papendal.

Ken je BC Amersfoort al?

Vorige week kregen Jorrit en ik goed nieuws dat wij ons hebben gekwalificeerd voor het WK aankomende Augustus in China. Nu is het ook duidelijk geworden de afgelopen periode dat Badminton Nederland niet veel financien beschikbaar heeft voor een uitzendplan.

Dit betekent dus dat wij veel zelf moeten gaan bekostigen. Jorrit en ik hebben al besloten om Spanje zelf te gaan betalen en het geld wat beschikbaar is gesteld door Badminton Nederland te gebruiken voor de toernooien in de zomer, Canada en US. Deze toernooien willen wij gebruiken als voorbereiding op dat mooie WK. Helaas is het voor ons niet haalbaar om het WK zelf te bekostigen. Een ticket + verblijf in China zal naar schatting uitkomen op een kleine 2000 euro per speler, dus dat betekent in totaal een kleine 4000 euro. Dit is een heleboel geld en wij vragen dan ook om een kleine bijdrage van u, als badminton liefhebber, want het kan toch niet zo zijn dat wij ons land niet kunnen vertegenwoordigen op een WK. We hebben hard hulp nodig en over alles is te praten! Ik benadruk nogmaals dat het spelen van dit grote evenement van belang is voor onze ontwikkeling en dat het ons zal helpen een stap voorwaarts te zetten richting ons gezamenlijke doel: ons kwalificeren voor RIO 2016!

Lees het hele artikel op de website van Samantha Barning.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!