BC Alouette organiseert op 8 november 2013 reünie

BC Alouette organiseert op 8 november 2013 reünie

Aankomend seizoen bestaat BC Alouette 40 jaar. Dit gaat de club vieren door middel van een aantal activiteiten gedurende het seizoen voor zowel de jeugd, senioren als de oud-leden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De opening van dit jaar vindt plaats op 8 november met een reünie in Sporthal Naestenbest, die al 40 jaar het vertrouwde thuis van BC Alouette is. Tijdens de reünie zijn alle voormalig en huidige spelers uitgenodigd om gezamenlijk herinneringen op te halen.

De avond begint met een ontvangst met koffie en iets lekkers. Vervolgens is er de mogelijkheid voor huidige en oud spelers om deel te nemen aan een toernooi, natuurlijk voorafgaand door een gezamenlijke warming up. Spelers die liever aan de zijlijn blijven staan, kunnen samen herinneringen ophalen aan 'de goede oude tijd'. Na afloop van het toernooi vindt er in de kantine bij Sjef een heuse BC Alouette quiz plaats met vragen over toen en nu.

Wil je ook herinneringen komen ophalen tijdens de reünie en/of meedoen aan het toernooi schrijf je dan in door een mail te sturen naar jc@bc-alouette.nl.

Waar:

Sporthal Naestenbest
Prinses Beatrixlaan 27 5684 GJ Best<-p>

Aanvang:

19.00 uur

Deelname is gratis.

Lees je dit stukje en ben je zelf oud-lid of ken je iemand die oud-lid is, hou je vooral niet in en kom gezellig met zijn alle naar de reënie!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!