clubzoeker

Roosterse BC wint met 5-3 Limburgse derby

Roosterse BC wint met 5-3 Limburgse derby

De 'Limburgse Derby' tussen Roosterse BC en BC Victoria werd door ruim 150 toeschouwers goed bezocht. Het publiek werd aan het begin van het seizoen getrakteerd op spanning, dramatiek en tomeloze inzet.

clubzoeker

Ken je SV Avanti al?

De dubbels werden een Hoensbroekse prooi doordat Linda Hoedemakers en Roxanne Molenmaker in 3 games van Meta Knuth en Jessie van Wijk verloren en ons Belgisch koppel Marijn Put en Floris Oleffe in 2 games verloren van Ben Maes en Birger Abts. De singel van Marijn werd gewonnen door onze nummer 1 doordat Robert Kwee bij 11-6 in de eerste game geblesseerd moest opgeven.

Wendy Hoeve won in 3 games van Mireille van Daal en bracht daarmee de stand op 2-2. Frank Vermeesch moest in zijn single in 2 games zijn meerdere erkennen tegen Birger Abts en wederom keken de Roosterse spelers, supporters en trainers tegen een achterstand van 2-3 aan. Grace Gabriel, pas sinds afgelopen week terug uit Afrika waar zij Afrikaans kampioen werd, sloeg in 2 games toe en won uiteindelijk overtuigend van Jessie van Wijk en bracht daarmee de tussenstand wederom in evenwicht.

Het toetje werd geserveerd door de beide mixcombinaties. Roxanne Molenmaker versloeg aan de zijde van Floris Oleffe in 2 duidelijke games (21-15/21-16) het Hoensbroekse koppel Lieke Maes en Lars Sijben. Daarna was het de beurt aan Linda Hoedemakers en Frank Vermeesch die tegen Meta Knuth en Ben Maes met 21-16 en 21-17 het extra toefje slagroom op de taart zetten.

Met een mooie 5-3 overwinning konden de Roosterse spelers/ trainers en supporters terugkijken op een spectaculaire Limburgse Derby.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!