START is erkend Effectief Actief

START is erkend Effectief Actief

START, het trainingsprogramma voor beginnende (recreatieve) badmintonners, heeft de erkenning 'Goed Beschreven' van Effectief Actief gekregen. Dit betekent dat START is beoordeeld en erkend volgens de landelijke systematiek die gehanteerd wordt bij het beoordelen van leefstijlinterventies.

SportSport

Ken je BC Blauwvinger al?

Er bestaan veel verschillende leefstijl- en sportinterventies in Nederland en het is niet altijd duidelijk welke kwaliteit en resultaten ze leveren. Door deze onafhankelijk te beoordelen worden de goede, succesvolle projecten uitgefilterd en zichtbaar gemaakt. De erkenning biedt inzicht in 'wat werkt'.

Wat heeft u aan START als erkende interventie?

Binnen de sport- en beweegsector wordt steeds grotere waarde gehecht aan kwaliteit. En ook de afnemers en subsidieverstrekkende partijen, zoals de gemeente, kijken steeds vaker naar het bewezen succes en de effectiviteit van sportprojecten. START als erkende interventie is daarmee ook in uw voordeel.

Daarnaast zorgt de erkenning van START ervoor dat het project op de Menukaart Sportimpuls blijft staan. Hierdoor kunt u voor de uitvoering van START in 2014 de subsidie Sportimpuls aanvragen bij ZonMw.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!