SportSport

START is erkend Effectief Actief

START is erkend Effectief Actief

START, het trainingsprogramma voor beginnende (recreatieve) badmintonners, heeft de erkenning 'Goed Beschreven' van Effectief Actief gekregen. Dit betekent dat START is beoordeeld en erkend volgens de landelijke systematiek die gehanteerd wordt bij het beoordelen van leefstijlinterventies.

Ken je VELO Badminton al?

Er bestaan veel verschillende leefstijl- en sportinterventies in Nederland en het is niet altijd duidelijk welke kwaliteit en resultaten ze leveren. Door deze onafhankelijk te beoordelen worden de goede, succesvolle projecten uitgefilterd en zichtbaar gemaakt. De erkenning biedt inzicht in 'wat werkt'.

Wat heeft u aan START als erkende interventie?

Binnen de sport- en beweegsector wordt steeds grotere waarde gehecht aan kwaliteit. En ook de afnemers en subsidieverstrekkende partijen, zoals de gemeente, kijken steeds vaker naar het bewezen succes en de effectiviteit van sportprojecten. START als erkende interventie is daarmee ook in uw voordeel.

Daarnaast zorgt de erkenning van START ervoor dat het project op de Menukaart Sportimpuls blijft staan. Hierdoor kunt u voor de uitvoering van START in 2014 de subsidie Sportimpuls aanvragen bij ZonMw.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!