START is erkend Effectief Actief

START is erkend Effectief Actief

START, het trainingsprogramma voor beginnende (recreatieve) badmintonners, heeft de erkenning 'Goed Beschreven' van Effectief Actief gekregen. Dit betekent dat START is beoordeeld en erkend volgens de landelijke systematiek die gehanteerd wordt bij het beoordelen van leefstijlinterventies.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Er bestaan veel verschillende leefstijl- en sportinterventies in Nederland en het is niet altijd duidelijk welke kwaliteit en resultaten ze leveren. Door deze onafhankelijk te beoordelen worden de goede, succesvolle projecten uitgefilterd en zichtbaar gemaakt. De erkenning biedt inzicht in 'wat werkt'.

Wat heeft u aan START als erkende interventie?

Binnen de sport- en beweegsector wordt steeds grotere waarde gehecht aan kwaliteit. En ook de afnemers en subsidieverstrekkende partijen, zoals de gemeente, kijken steeds vaker naar het bewezen succes en de effectiviteit van sportprojecten. START als erkende interventie is daarmee ook in uw voordeel.

Daarnaast zorgt de erkenning van START ervoor dat het project op de Menukaart Sportimpuls blijft staan. Hierdoor kunt u voor de uitvoering van START in 2014 de subsidie Sportimpuls aanvragen bij ZonMw.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!