TFS Barendrecht kan geen vuist maken

TFS Barendrecht kan geen vuist maken

Afgelopen zaterdagavond speelde TFS Barendrecht een uitwedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. Afgaande op voorgaande wedstrijden bleek bij een aantal spelers van TFS een mogelijk gelijkspel in het achterhoofd te zitten.

Ken je BV Nieuw-Vennep al?

Dit bleek dan ook gelijk de valkuil. TFS moet het hebben van passie en beleving, waarbij je hoopt dat het team boven zichzelf uitstijgt. Tegen van Zijderveld zat dit er gewoon niet in. De damesdubbel van Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff speelde sterk en won eenvoudig in twee games. De herendubbel van de snipverkouden Ruben Kweekel en Rick Janssen kon geen moment in de wedstrijd komen. Veel fouten en weinig echte overtuiging. De ervaren Norbert van Barneveld van Van Zijderveld speelde sterk en stuurde het spel goed.

Pascalle wist tegen de sterk spelende Alida Chen alleen in de 2e game goed tegenstand te bieden in haar enkelspel. Sandy Bommeleyn speelde haar damesenkel goed. Dit keer was ze wel heel erg dichtbij gamewinst, maar op cruciale momenten, waarbij Sandy meerdere gamepoints kon verzilveren was haar tegenstandster meer bij de les. Met 24-22 en 25-23 verloor ze in een spannende wedstrijd van Ellen Kooijman. Bij de herenenkelspelen deed Ruben wat van hem inmiddels wordt verwacht al was het niet van het niveau als vorige week. Zijn smashkracht bleek de tegenstander vaak te machtig. Ruben won in 2 games.

Bart Strijbosch speelde in de eerste game aanvankelijk sober tegen Virgil Soeroredjo en kon tot een stand van 16-16 goed meekomen. Daarna een paar tactische en persoonlijke foutjes die hem de game deden verliezen. In de 2e game kon Virgil meer het spel bepalen en werd er verloren door TFS.

Bij een 4-2 achterstand moesten de gemengddubbels de einduitslag op het scorebord gaan brengen. Zowel het koppel Bart/Jeannette als Rick/Sandy behaalden niet het niveau wat nodig was om de wedstrijden naar zich toe te trekken. Goede ralleys werden teveel afgewisseld met zwakke momenten. Van Zijderveld won dan ook terecht met 6-2 van TFS Barendrecht.

De volgende wedstrijd van TFS is op zaterdag 19 oktober om 18.00 uur tegen VELO uit Wateringen.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!