clubzoeker

Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Badminton Nederland heeft eind 2012 de mogelijkheid gezien een samenwerking aan te gaan met verzekeraar Zilveren Kruis Achmea en een speciaal aanbod voor Badminton Nederland-leden te creëren. Deze samenwerking is naar tevredenheid verlopen en wordt daarom in 2014 voortgezet.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland en Zilveren Kruis hebben een bijzondere zorgverzekering ontwikkeld die aansluit op de (zorg)wensen van de badmintonner: de Nationale Sportpolis. Als u voor deze verzekering kiest, krijgt u korting. U bespaart niet alleen op uw basisverzekering, maar ook op uw aanvullende en tandartsverzekeringen. Dit voordeel geldt voor uw hele gezin. Zo kunt u, afhankelijk van uw huidige verzekering, dankzij uw badmintonlidmaatschap een paar honderd euro per jaar besparen.

Keuze voor Zilveren Kruis Achmea

Als u naast uw basisverzekering een aanvullende Beter Af Plus Polis afsluit, krijgt u de zogenaamde Nationale Sportpolis. De keuze voor samenwerking met Zilveren Kruis is mede op dit pakket gebaseerd.

De Nationale Sportpolis heeft namelijk al zes jaar achtereen het keurmerk 'beste zorgverzekering voor sporters' van sportzorg.nl ontvangen, mede dankzij de vergoedingen voor sportzorg, sportbraces, sportbrillen, steunzolen voor sportschoenen, sportkeuringen, et cetera. Daarnaast heeft u binnen het Beter Af Sportpakket recht op een tegemoetkoming in uw sportieve kosten, bijvoorbeeld uw contributie bij de badmintonvereniging. Dat tezamen maakt het volgens Badminton Nederland en Zilveren Kruis ook voor badmintonners een interessant pakket.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!