Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Badminton Nederland heeft eind 2012 de mogelijkheid gezien een samenwerking aan te gaan met verzekeraar Zilveren Kruis Achmea en een speciaal aanbod voor Badminton Nederland-leden te creëren. Deze samenwerking is naar tevredenheid verlopen en wordt daarom in 2014 voortgezet.

Ken je BAN Badminton al?

Badminton Nederland en Zilveren Kruis hebben een bijzondere zorgverzekering ontwikkeld die aansluit op de (zorg)wensen van de badmintonner: de Nationale Sportpolis. Als u voor deze verzekering kiest, krijgt u korting. U bespaart niet alleen op uw basisverzekering, maar ook op uw aanvullende en tandartsverzekeringen. Dit voordeel geldt voor uw hele gezin. Zo kunt u, afhankelijk van uw huidige verzekering, dankzij uw badmintonlidmaatschap een paar honderd euro per jaar besparen.

Keuze voor Zilveren Kruis Achmea

Als u naast uw basisverzekering een aanvullende Beter Af Plus Polis afsluit, krijgt u de zogenaamde Nationale Sportpolis. De keuze voor samenwerking met Zilveren Kruis is mede op dit pakket gebaseerd.

De Nationale Sportpolis heeft namelijk al zes jaar achtereen het keurmerk 'beste zorgverzekering voor sporters' van sportzorg.nl ontvangen, mede dankzij de vergoedingen voor sportzorg, sportbraces, sportbrillen, steunzolen voor sportschoenen, sportkeuringen, et cetera. Daarnaast heeft u binnen het Beter Af Sportpakket recht op een tegemoetkoming in uw sportieve kosten, bijvoorbeeld uw contributie bij de badmintonvereniging. Dat tezamen maakt het volgens Badminton Nederland en Zilveren Kruis ook voor badmintonners een interessant pakket.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!