Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Badminton Nederland heeft eind 2012 de mogelijkheid gezien een samenwerking aan te gaan met verzekeraar Zilveren Kruis Achmea en een speciaal aanbod voor Badminton Nederland-leden te creëren. Deze samenwerking is naar tevredenheid verlopen en wordt daarom in 2014 voortgezet.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland en Zilveren Kruis hebben een bijzondere zorgverzekering ontwikkeld die aansluit op de (zorg)wensen van de badmintonner: de Nationale Sportpolis. Als u voor deze verzekering kiest, krijgt u korting. U bespaart niet alleen op uw basisverzekering, maar ook op uw aanvullende en tandartsverzekeringen. Dit voordeel geldt voor uw hele gezin. Zo kunt u, afhankelijk van uw huidige verzekering, dankzij uw badmintonlidmaatschap een paar honderd euro per jaar besparen.

Keuze voor Zilveren Kruis Achmea

Als u naast uw basisverzekering een aanvullende Beter Af Plus Polis afsluit, krijgt u de zogenaamde Nationale Sportpolis. De keuze voor samenwerking met Zilveren Kruis is mede op dit pakket gebaseerd.

De Nationale Sportpolis heeft namelijk al zes jaar achtereen het keurmerk 'beste zorgverzekering voor sporters' van sportzorg.nl ontvangen, mede dankzij de vergoedingen voor sportzorg, sportbraces, sportbrillen, steunzolen voor sportschoenen, sportkeuringen, et cetera. Daarnaast heeft u binnen het Beter Af Sportpakket recht op een tegemoetkoming in uw sportieve kosten, bijvoorbeeld uw contributie bij de badmintonvereniging. Dat tezamen maakt het volgens Badminton Nederland en Zilveren Kruis ook voor badmintonners een interessant pakket.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!