badminton.nl: de grote verdienste van Badminton Nederland?

badminton.nl: de grote verdienste van Badminton Nederland?

Het is elke keer weer geweldig om te lezen hoe mensen de meest 'domme meningen' hebben en ook nog denken dat ze de reacties van badmintonline hadden kunnen verwachten?

SportSport

Maak kennis met Jordy Haase!

Ik weet niet eens hoe het in elkaar zit en ik schrijf hier elke week een paar stukken. Wat Christ heeft gedaan is een topsite opzetten en ik ben er trots op hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Maar ik ben nog veel trotser dat mensen die echt belangrijk voor me zijn ook stukken zijn gaan schrijven op deze site.

We hebben een verschil gemaakt en ons afgescheiden van de rotzooi die er was (de vroegere site van Piet Ridder daargelaten). Elke andere bedrijfstak zou blij zijn met zo'n site, maar Badminton Nederland natuurlijk niet. Die dacht de wijsheid in pacht te hebben terwijl ze op alle fronten aan het verliezen zijn. De bondsdirecteur zei in een interview dat hij trots was op de website van Badminton Nederland en dat het een van de grote verdiensten was?

Wat is er goed aan die site? Het is een boze droom voor badmintonliefhebbers. René Sehr schreef al dat hij er nooit komt en ook ik doe dat niet als het niet nodig is.

Christ krijgt kritiek omdat hij een van de medewerkers van Badminton Nederland kritisch bekijkt. Het zijn mensen die wij betalen en ze leveren verrot weinig waar we wat aan hebben in tijden dat we het niet nodig hebben. Namelijk van 9 tot 5. De beste badmintonsite van Nederland kost de badmintonspeler helemaal niets en levert 100 keer meer kwaliteit op tijdstippen waar we er op zitten te wachten.

Zowel Christ als ik doen alles gratis en dan zul je het moeten slikken als je iets leest wat je niet zo leuk vindt. Mijn bijdrage is al mijn technische kennis - helemaal gratis en voor niets - en daarnaast de stukken waarvan ik vind dat ze belangrijk zijn. Het is voor mij helemaal niet belangrijk wat jullie er van vinden. Het is mijn mening en of dat nu niet respectvol is of buiten wat jullie normen zijn, dat maakt me helemaal niets uit. Sterker nog, als ik net zoveel succes zou hebben met deze stukken als met de technische dan zou ik stoppen met schrijven want dan is het niet meer nodig.

Ook Christ heeft zijn normen en waarden. Hij heeft me gevraagd bepaalde woorden niet te gebruiken. Deze woorden betekenen niets voor mij en zijn niet belangrijk, maar hier gaat het om een man waar ik respect voor heb en daarom gebruik ik ze niet. Waarom niet, zou je dan kunnen vragen en ook dat is niet moeilijk om te beantwoorden. Ik mag alles schrijven wat ik wil en er zal nooit iets worden weggelaten als ik die twee woorden maar niet gebruikt. Er zijn twee honderd andere woorden die ik kan gebruiken dus dat doe ik dan ook.

Ik ben bij een site die voor mij de toekomst van onze sport aangeeft. Dat in tegenstelling tot de site van Badminton Nederland. Die behoort tot de oude generatie waar je geen jonge leden mee aantrekt. Ik heb vaak gevraagd aan de spelers die regelmatig op Oro komen welke site ze bezoeken. 90% bezoekt badmintonline en nog geen 5% komt op de site van Badminton Nederland. De klacht die je hoort is dat je er niets kan vinden.

De spelers vinden dat als je op de hoogte wil zijn van wat er speelt in onze sport je op badmintonline moet zijn en hebben meer respect voor de trainers die daar wat schrijven dan voor welke andere trainer dan ook.

Dit betekent niet dat deze trainers ook de waarheid in pacht hebben, maar er is NIETS van andere trainers. Als je dus als trainer serieus genomen wilt worden, dan schrijf je. En als je niets met badmintonline te maken wilt hebben, dan schrijf je Piet Ridder, BadmintonInfo of Badminton Nederland. Nu is er niets en trainers die niet schrijven komen meer en meer in de hoek te staan waar je niets te vertellen hebt of er niet toe doet.

Dan is er nog de opmerking aan de moraalridders onder de lezers en ik bedoel hier niet de Ridder-familie mee. Jullie horen thuis op de nietszeggende site van Badminton Nederland waar respect is iets wat je krijgt ondanks dat je je slecht gedraagt en waar normen en waarden iets zijn van een politieke partij die ook alleen maar kleiner wordt.


QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!