clubzoeker

Slotermeer gaat voor meer

Slotermeer gaat voor meer

Na drie keer 4-4, tegen Duinwijck, Victoria en Amersfoort zal het team van Slotermeer er alles aan gelegen liggen om nu een grotere uitslag te behalen.

clubzoeker

Maak kennis met Anissa Wongsodimedjo!

In de thuiswedstrijd tegen de nummer 10 van de ranglijst, TFS Barendrecht, zou dat normaal gesproken ook een haalbare zaak moeten zijn. Natuurlijk blijft het oppassen voor onderschatting en andere valkuilen maar dat kunnen we aan onze gladiatoren wel overlaten.

De verwachting is dat er vol overtuiging aan de wedstrijd begonnen zal worden en de verwachting is verder dat er na afloop van de wedstrijd een gele rakker gedronken kan worden op de goede afloop. Daarmee is tevens de eerste helft van de competitie afgelopen en kunnen we ons opmaken voor de tweede helft, onderweg naar nog betere tijden.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!