22 en 23 maart 2014 Trofea Junior Master Almere 2014

22 en 23 maart 2014 Trofea Junior Master Almere 2014

Op 22 en 23 maart 2014 organiseert Almere wederom het Junior Master Toernooi (deeluitmakend van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit)

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het toernooi wordt dit jaar wederom in twee sporthallen gehouden; ons eigen sportcomplex en sporthal Almere Haven. Doordat het toernooi een verplicht toernooi is voor alle kinderen van een Badminton Academie en de nationale selecties U15 en U17 belooft het zeer druk en sterk toernooi te worden. Ook is de Vlaamse Badminton Liga weer uitgenodigd.

Het toernooi is een van de zes junior master toernooien in het Junior Master Circuit waarbij de U15 is opgedeeld in een U15+ en de reguliere U15 categorie. Deelnemers in de U15 leeftijdscategorie, die per 1 september 2013 trainen bij een Badminton Academy, of onderdeel zijn van de nationale selectie U15 moeten bij deelname aan het Trofea Junior Master Almere inschrijven voor de U15+.

Speelgerechtigdheid

  • Groep U17 : zij die geboren zijn in 1997 of later
  • Groep U15 / U15+: zij die geboren zijn in 1999 of later
  • Groep U13 : zij die geboren zijn in 2001 of later
  • Groep U11 : zij die geboren zijn in 2003 of later

Het Junior Master-circuit bestaat uit drie klassen: U13, U15 en U17. Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan tot 2 maart 2014 en is mogelijk via toernooi.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!