NK Aangepast Badminton 2014 bij BC DKC

NK Aangepast Badminton 2014 bij BC DKC

De NK Aangepast Badminton 2014 wordt op 12 en 13 april door Badminton Nederland in samenwerking met BC DKC in Den Haag georganiseerd. BC DKC treedt op als gastheer van het evenement. Sporthal 't Zandje zal als strijdtoneel fungeren voor dit NK.

clubzoeker

Maak kennis met Flora Wang!

Er zijn plannen om ook een jeugdtoernooi te organiseren als side-event van de NK Aangepast Badminton. Tevens staat er bijeenkomst gepland om verenigingen te informeren over het integreren van Aangepast Badminton binnen de vereniging.

Aangepast badminton bij DKC

Bij badmintonclub DKC kan zowel badminton als aangepast badminton worden gespeeld. Voor de jeugd biedt DKC aangepast badminton aan op woensdagmiddag en/of zaterdagochtend in sporthal Hoge Veld. Voor volwassenen zijn er speelmogelijkheden op dinsdag en donderdagavond. DKC vindt het belangrijke dat aangepast badminton volledig integreert in de vereniging. Leden met en zonder beperking kunnen prima samen badmintonnen.

DKC heeft alle mogelijkheden gecreëerd om aangepast badminton in Den Haag op de kaart te zetten. De trainers geven trainingen aangepast badminton op scholen. DKC werkt nauw samen met Badminton Nederland en de gemeente Den Haag, die integratie van aangepaste sporters actief wil bevorderen.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Van 1 tot en met 5 maart 2023 vindt de 41ste editie van de Yonex Dutch Junior International plaats. 350 topbadmintonners onder 19…

26 januari 2023

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-74) zijn helaas uitgeschakeld in de tweede ronde van de Indonesia Masters.

26 januari 2023

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Volgens Badminton Vlaanderen heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op basis van het advies van Sport Vlaanderen…

22 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!