clubzoeker

BV Almere: 'Krasse knarren van het 17e'

BV Almere: 'Krasse knarren van het 17e'

Het seizoen komt er weer aan en mijn team is er klaar voor. Afgelopen maanden heb ik in mijn buitenverblijf het seizoen geëvalueerd en ik kan u verzekeren dat ik zo trots als een pauw ben dat ik het 16e heb mogen sponsoren het afgelopen jaar.

clubzoeker

Ken je BECA 2000 al?

Per slot van rekening waren er meer sponsoren die maar wat graag hun logo op het shirt van het 16e hadden willen zetten.

Toch kijk ik naar de toekomst. Moet het team bv "gereanimeerd" worden? En dat bedoel ik niet letterlijk, maar, moet er bijvoorbeeld jong bloed in?, moeten ze extra trainen?, moeten ze op "summer-trip"?, moet er een extra trainer bij? of een masseur? Zou ik daar mijn steentje aan bij kunnen dragen? Niets van dit alles! Never change a winning team!!!

Mijn team gedraagt zich als een stel jonge honden, ook al worden ze weer een beetje ouder. Gaat er dan echt niets veranderen...? Het antwoord is ja! Ik heb Kokkie en Blokkie naar een andere sportschool gestuurd om er nog meer uit te halen dan er nu al inzit. Ik heb achter de schermen contact gehad met hun trainers en begrepen dat het er goed uitziet en verwacht dan ook dat ze "strak in het pak" aan het nieuwe seizoen beginnen, ook al mag hun "six-pack" bedekt blijven.

Ik begreep van de vereniging dat het team 16 veranderd is in team 17. Mochten er leden zijn die in hun vuistje lachen en denken dat de vereniging het team lager heeft gezet omdat ze niet hebben gepresteerd, zij komen van een koude kermis thuis. Dit is namelijk niet het geval. Dit heeft alles te maken met de respectabele leeftijd, die deze "krasse knarren" hebben bereikt.

Tegen de jeugd en de overige leden wil ik dan ook zeggen, neem een voorbeeld aan hun energie, talent en ervaring. Snuif dit op, leer van ze en train met ze. Jullie zullen zien dat dit van pas kan komen in jullie verdere ontwikkeling als speler maar ook als mens.

Ik ben dan ook trots dat ik het team dit jaar weer mag sponsoren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!