clubzoeker

Maximale score voor Roosterse tegen van Zijderveld

Maximale score voor Roosterse tegen van Zijderveld

Ook al is van Zijderveld op dit moment duidelijk een van de mindere ploegen in de eredivisie, je moet het toch maar doen. Roosterse doet het dus en maakt maximaal gebruik van deze gelegenheid door geen enkel punt te laten liggen: 8-0!

SportSport

Ken je BC Lochem al?

Marijn Put en Dennis Dubbelman hadden daarvoor in de dubbel tegen Lester Oey en Lennart Bijkerk gelijk al een lange verlenging in de eerste set nodig om uiteindelijk in de derde set pas overtuigend voor de winst te gaan (27-25, 15-21 en 21-14). Linda Hoedmakers en Wendy Hoeve hadden weinig moeite met Linda Chen en Mireille van Daal en wonnen simpel met 21-18 en 21-13.

In de enkel was Wendy in de eerste set superieur aan Mireille , maar liet zich toch verrassen in de 2e set door Mireille in haar spel te laten komen. Maar Wendy wist dit weer zeer overtuigend te corrigeren in de 3e set (21-9, 19-21 en 21-7). Van Roxanne weten we inmiddels dat ze eerst even op stoom moet komen, maar daar had ze nu maar een halve set tegen Nikkie Hosseinnia voor nodig, gevolg ook en redelijk overtuigende winst met 21-17 en 21-13.

Ook Marijn was een maatje te groot voor zijn tegenstander Marco de Haan en won eenvoudig met 21-16 en 21-13. Een nog dikkere winst zou wellicht mogelijk zijn geweest als hij wat soms wat minder snel zou willen scoren, aldus de kopman. Rick Steuten maakte een prima debuut in de eredivisie door Lennart Bijkerk zijn spel op te dringen en daardoor met 2 keer 21-13 te verslaan.

Linda en Ceriel Custers waren wederom goed op de dreef en tegenstanders Nikkie en Marco konden het tempo niet bijhouden waardoor weer een overtuigende winst volgde met 21-14 en 21-15. Dennis en Roxanne zorgden nu voor de meest spannende wedstrijd van de avond in hun mix tegen Linda en Lester. Na ruim verlies in de eerste set met 21-11, bracht de verlenging in de 2e set pas uitzicht op winst. Dat leverde dus wel weer de nodige energie op voor Roxanne en Dennis om in de derde set wel te kunnen overtuigen. Met 21-14 met het 8e punt binnengesleept. Top!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!