Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer

Duinwijck met 3-5 te sterk voor Slotermeer

Met de beide teams op volle sterkte, stond het van te voren vast dat het een spannende pot zou worden. Het begon gelijk met de HD die in drie games gewonnen werd door de Slotermeerders.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Met prima spel van beide kanten werd het een partij die het aanzien meer dan waard was. Tim Foo en Léon Nottelman trokken 1e game naar zich toe met 21-12. De 2e game was precies andersom en werd gewonnen door Anton Kaisti en Likka Heino. De 3e game moest de uitslag geven en na heel veel mooie en spannende rally's trokken de Slotermeerders aan het langste eind en wonnen met 21-19.

Ondertussen werd de DD van Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris met 13 en 17 verloren van Akville Stapusaityte en Alexandra Langley. In de singles moest Slotermeer in alle gevallen het onderspit delven tegen Duinwijck. Léon had niet helemaal zijn dag en verloor met 16 en 17 van Likka. Esther Kuilman had, ondanks enkele mooie rally's, weinig in te brengen tegen Akville 11 en 9. Ralph Starren, tegen Jerry Natensted en Raquel Humphris, tegen Dorien Lups kwamen nog het dichtst bij maar moesten uiteindelijk toch capituleren met respectievelijk 17-21, 24-26 en 20-22, 18-21.

De zon ging weer een beetje schijnen voor de Slotermeerders in de mixen. Ralph en Jessica wonnen de 1e mix met duidelijke cijfers van Anton en Alexandra 21-14 en 21-16 en Tim en Esther wonnen van Jerry en Dorien in drie games. Na verlies in de 1e game kregen de Slotermeerders vleugels en wonnen de 2e en de 3e met 13 en 14. Eindstand 3-5.

Aanstaand weekend opnieuw een zware pot voor de Amsterdammers want zondag aanvang 13:30 uur wacht DKC. Opnieuw vuurwerk in de Amsterdamse sporthal Laan van Spartaan.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!