clubzoeker

VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie

VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie

Van Zundert / VELO wist afgelopen zaterdag voor de zesde keer dit seizoen niet te winnen. Opnieuw stelde het team van VELO teleur door met 7-1 onderuit te gaan tegen Qontent Almere.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Door voor de zesde keer opnieuw niet te winnen verliest de ploeg uit wateringen het zicht op de playoffs. Trainer Dennis Tjin Asjoe reageerde teleurgesteld op het resultaat, al moest hij wel erkennen dat de vele blessures in het team niet meespelen in een goede seizoenstart.

In het mannendubbel konden Jim Middelburg en Russell Muns wederom geen vuist maken en ook in het damesdubbel ging het moeizaam. Dit resulteerde al vrij vroeg in de wedstrijd in een 2-0 achterstand. Door een gebrek aan spelers speelde Van Zundert / VELO met vier invallers uit de eerste divisie. Zo mocht Joey Muns opnieuw aantreden en ook Ruud Nagel kon zijn partij meepakken. Helaas konden zij niet verrassen en ook bij de dames Marleen Kuipers en Marit Willemsen gaf Almere weinig cadeau. Bij het eerste gemengd dubbel konden Jim Middelburg en Myke Halkema de eer redden door hun partij te winnen. Helaas lukte Imke van der Aar en Russell Muns dit niet, resulterende in een 7-1 nederlaag.

Volgende week zaterdag wacht de verre uitwedstrijd tegen BC Victoria, de nummer 7 van de competitie op dit moment. Van Zundert / VELO zal alles op alles zetten om hier punten te pakken in de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!