VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie

VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie

Van Zundert / VELO wist afgelopen zaterdag voor de zesde keer dit seizoen niet te winnen. Opnieuw stelde het team van VELO teleur door met 7-1 onderuit te gaan tegen Qontent Almere.

SportSport

Maak kennis met Jordy Haase!

Door voor de zesde keer opnieuw niet te winnen verliest de ploeg uit wateringen het zicht op de playoffs. Trainer Dennis Tjin Asjoe reageerde teleurgesteld op het resultaat, al moest hij wel erkennen dat de vele blessures in het team niet meespelen in een goede seizoenstart.

In het mannendubbel konden Jim Middelburg en Russell Muns wederom geen vuist maken en ook in het damesdubbel ging het moeizaam. Dit resulteerde al vrij vroeg in de wedstrijd in een 2-0 achterstand. Door een gebrek aan spelers speelde Van Zundert / VELO met vier invallers uit de eerste divisie. Zo mocht Joey Muns opnieuw aantreden en ook Ruud Nagel kon zijn partij meepakken. Helaas konden zij niet verrassen en ook bij de dames Marleen Kuipers en Marit Willemsen gaf Almere weinig cadeau. Bij het eerste gemengd dubbel konden Jim Middelburg en Myke Halkema de eer redden door hun partij te winnen. Helaas lukte Imke van der Aar en Russell Muns dit niet, resulterende in een 7-1 nederlaag.

Volgende week zaterdag wacht de verre uitwedstrijd tegen BC Victoria, de nummer 7 van de competitie op dit moment. Van Zundert / VELO zal alles op alles zetten om hier punten te pakken in de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!