clubzoeker

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria

Van Zundert / VELO heeft de uitwedstrijd tegen BC Victoria in het verre Limburg met 5-3 in hun voordeel weten te beslissen.

Ken je DVS-Koto Misi al?

Hiermee hebben ze zich gerevancheerd voor het dikke verlies afgelopen week tegen BV Almere en is hopelijk de stijgende lijn weer ingezet.

De dubbels werden eerlijk verdeeld tussen de twee teams. De herendubbel werd in twee degelijke sets gewonnen door het duo Russell Muns en invaller Ruud Nagel en de damesdubbel werd helaas nipt in drie sets verloren door Myke Halkema en invalster Marjolein Doeland. Hierna was het de beurt aan de singelaars.

Beide herensingles werden redelijk eenvoudig in twee sets gewonnen door Jim Middelburg en Ruud Nagel van het team uit Wateringen. Helaas werden beide damessingles door Imke van der Aar en Marjolein Doeland echter in twee games verloren, ondanks dat de dames hun huid zo duur mogelijk verkochten.

De gemengddubbels moesten dus de doorslag geven bij een 3-3 tussenstand. De eerste gemengddubbel werd vrij eenvoudig gewonnen door Russell Muns en Myke Halkema. De tweede mix ging wat lastiger, maar werd in drie games gewonnen door het Wateringse duo Jim Middelburg en Imke van der Aar. Dit bracht de eindstand op 5-3 in het voordeel van Van Zundert / VELO.

De volgende wedstrijd speelt Van Zundert / VELO op zaterdag 8 november uit in Amstelveen tegen BV Van Zijderveld dat momenteel de laatste plaats bezet.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!