clubzoeker

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria

Mooie overwinning van VELO tegen Victoria

Van Zundert / VELO heeft de uitwedstrijd tegen BC Victoria in het verre Limburg met 5-3 in hun voordeel weten te beslissen.

Maak kennis met Joran Kweekel!

Hiermee hebben ze zich gerevancheerd voor het dikke verlies afgelopen week tegen BV Almere en is hopelijk de stijgende lijn weer ingezet.

De dubbels werden eerlijk verdeeld tussen de twee teams. De herendubbel werd in twee degelijke sets gewonnen door het duo Russell Muns en invaller Ruud Nagel en de damesdubbel werd helaas nipt in drie sets verloren door Myke Halkema en invalster Marjolein Doeland. Hierna was het de beurt aan de singelaars.

Beide herensingles werden redelijk eenvoudig in twee sets gewonnen door Jim Middelburg en Ruud Nagel van het team uit Wateringen. Helaas werden beide damessingles door Imke van der Aar en Marjolein Doeland echter in twee games verloren, ondanks dat de dames hun huid zo duur mogelijk verkochten.

De gemengddubbels moesten dus de doorslag geven bij een 3-3 tussenstand. De eerste gemengddubbel werd vrij eenvoudig gewonnen door Russell Muns en Myke Halkema. De tweede mix ging wat lastiger, maar werd in drie games gewonnen door het Wateringse duo Jim Middelburg en Imke van der Aar. Dit bracht de eindstand op 5-3 in het voordeel van Van Zundert / VELO.

De volgende wedstrijd speelt Van Zundert / VELO op zaterdag 8 november uit in Amstelveen tegen BV Van Zijderveld dat momenteel de laatste plaats bezet.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel (mannenenkel) en Nadia Choukri (vrouwenenkel) hebben de enkelspeltitels veroverd op het NK Badminton 2023.

5 februari 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri heeft verrassend de finale van het vrouwenenkel bereikt op het NK Badminton 2023. In de halve finale in…

5 februari 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 hebben Alida Chen en Amy Tan voor een verrassing gezorgd in het vrouwenenkel. In Topsportcentrum Almere…

4 februari 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 in Topsportcentrum Almere hebben de titelfavorieten geen fout gemaakt in de eerste ronde.

4 februari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!