clubzoeker

Roosterse verliest van VELO

Roosterse verliest van VELO

Gezien VELO weer op sterkte begint te komen was tevoren al duidelijk dat het een pittige pot zou worden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat er 6 punten ingeleverd zouden worden was natuurlijk zeker niet de bedoeling, maar uiteindelijk helaas wel een gegeven.

In de dubbelpartijen werden de verhoudingen al op scherp gezet, want beide dubbels waren duidelijk voor de gasten. De debuterende Anne Vievermans was samen met Wendy Hoeve niet opgewassen tegen Lisa Malaihollo en Myke Halkema en verlies met 2 X 21-14 was snel een feit.

Ceriel Weijers en Nico Hermans werden in de 1e game kansloos weggespeeld door Jim Middelburg en Russel Muns: 21-11. In de 2e game konden ze nog een keer aanhaken tot 18-18 om vervolgens toch met 21-18 te verliezen.

Vervolgens ging als eerste Rik Hermans op de baan die het op moest nemen tegen de boomlange Ruud Nagel. Rik bleef rustig en geconcentreerd en maakte op de beslissende momenten mooie punten, met een mooie zege tot gevolg, 2 X 21-18. Roxanne Molenmaker kon helaas niet echt in haar spel komen tegen de jonge, maar ook boomlange, Imke van de Aar en verlies met 21-16 en 21-18 was onvermijdelijk.

Vervolgens was het de beurt aan Wendy en dat werd toch wel de match van de avond tegen de altijd moeilijke Lisa. In de eerste game wist Wendy nog een mooie inhaalrace te maken, maar kwam desondanks net tekort, 21-19 verlies. In de 2e game nam Wendy het initiatief en met geweldig mooie punten trok ze de stand gelijk met 21-16. Dat wist ze in de derde set prima voort te zetten. Lisa leek nog even terug in de strijd te komen, maar Wendy trok de partij uiteindelijk duidelijk naar zich toe en won wederom met 21-16. Marijn Put moest vervolgens de baan op tegen Jim Middelburg en na verlies in een spannende eerste game, 21-17, zette Marijn behoorlijk aan in de 2e game. Met 21-11 werd de strijd weer open gemaakt. In de derde game was Jim echter duidelijk de betere en de winst voor Jim stond snel op het scorebord, 21-7. Dus 2-4 na de singles!

Nico en Anne speelden een mager 1e game tegen Ruud en Myke met veel foutjes en een afgetekend verlies tot gevolg, 21-11. In de 2e game liep het iets beter maar helaas nog niet genoeg, 21-16, en verlies was een feit. Helaas kwamen ook Marijn en Roxanne niet in hun spel waardoor Russel en Imke de wedstrijd makkelijk naar zich toe konden trekken met de game-standen 21-12 en 21-16. Eindresultaat een teleurstellende 6-2 nederlaag in de laatste thuiswedstrijd voor Roosterse van dit seizoen, maar wel mooie winstpartijen van Wendy en Rik!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!