VELO wacht een lange reis naar Roosteren

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

Aanstaande zaterdag 17 januari speelt Van Zundert - VELO alweer hun een-na-laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de Carlton Eredivisie.

clubzoeker

Maak kennis met Kirsten de Wit!

Op zaterdagmiddag zal het team afreizen naar Roosteren om daar om 19.00 uur 's avonds een wedstrijd te spelen tegen Roosterse.

Met nog twee wedstrijden te gaan is de kans behoorlijk klein dat het Wateringse team nog kan degraderen, maar ook een plek bij de eerste vier is niet haalbaar meer. Wellicht dat ze met goede resultaten plek 5 nog weten te bemachtigen, maar dan mag er niet meer verloren worden. In de laatste competitiewedstrijd werd er met het volledige team een 3-5 nederlaag geïncasseerd tegen BV Almere en hopelijk was dat de laatste.

Roosterse bezet momenteel knap de vijfde plek. In de eerste ontmoeting dit seizoen werd er thuis met 5-3 gewonnen door Van Zundert / VELO. Als de Wateringers zaterdag net wat meer hun kansen benutten dan tegen BV Almere, kan er wellicht met een overwinning naar huis gereden worden. Vorige week raakte de Roosterse kopvrouw Wendy Hoeve geblesseerd tijdens haar damessingle en moest opgeven. Het is dus de vraag of zij er zaterdag bij kan zijn.

De wedstrijd tegen Roosterse zal gespeeld worden op zaterdag 17 januari om 19.00 uur in sporthal Albertzaal. Het adres van de sporthal is Eyckholtstraat 23, 6116 BR Roosteren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!