SportSport

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

Aanstaande zaterdag 17 januari speelt Van Zundert - VELO alweer hun een-na-laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de Carlton Eredivisie.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op zaterdagmiddag zal het team afreizen naar Roosteren om daar om 19.00 uur 's avonds een wedstrijd te spelen tegen Roosterse.

Met nog twee wedstrijden te gaan is de kans behoorlijk klein dat het Wateringse team nog kan degraderen, maar ook een plek bij de eerste vier is niet haalbaar meer. Wellicht dat ze met goede resultaten plek 5 nog weten te bemachtigen, maar dan mag er niet meer verloren worden. In de laatste competitiewedstrijd werd er met het volledige team een 3-5 nederlaag geïncasseerd tegen BV Almere en hopelijk was dat de laatste.

Roosterse bezet momenteel knap de vijfde plek. In de eerste ontmoeting dit seizoen werd er thuis met 5-3 gewonnen door Van Zundert / VELO. Als de Wateringers zaterdag net wat meer hun kansen benutten dan tegen BV Almere, kan er wellicht met een overwinning naar huis gereden worden. Vorige week raakte de Roosterse kopvrouw Wendy Hoeve geblesseerd tijdens haar damessingle en moest opgeven. Het is dus de vraag of zij er zaterdag bij kan zijn.

De wedstrijd tegen Roosterse zal gespeeld worden op zaterdag 17 januari om 19.00 uur in sporthal Albertzaal. Het adres van de sporthal is Eyckholtstraat 23, 6116 BR Roosteren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!