SportSport

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

VELO wacht een lange reis naar Roosteren

Aanstaande zaterdag 17 januari speelt Van Zundert - VELO alweer hun een-na-laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de Carlton Eredivisie.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op zaterdagmiddag zal het team afreizen naar Roosteren om daar om 19.00 uur 's avonds een wedstrijd te spelen tegen Roosterse.

Met nog twee wedstrijden te gaan is de kans behoorlijk klein dat het Wateringse team nog kan degraderen, maar ook een plek bij de eerste vier is niet haalbaar meer. Wellicht dat ze met goede resultaten plek 5 nog weten te bemachtigen, maar dan mag er niet meer verloren worden. In de laatste competitiewedstrijd werd er met het volledige team een 3-5 nederlaag geïncasseerd tegen BV Almere en hopelijk was dat de laatste.

Roosterse bezet momenteel knap de vijfde plek. In de eerste ontmoeting dit seizoen werd er thuis met 5-3 gewonnen door Van Zundert / VELO. Als de Wateringers zaterdag net wat meer hun kansen benutten dan tegen BV Almere, kan er wellicht met een overwinning naar huis gereden worden. Vorige week raakte de Roosterse kopvrouw Wendy Hoeve geblesseerd tijdens haar damessingle en moest opgeven. Het is dus de vraag of zij er zaterdag bij kan zijn.

De wedstrijd tegen Roosterse zal gespeeld worden op zaterdag 17 januari om 19.00 uur in sporthal Albertzaal. Het adres van de sporthal is Eyckholtstraat 23, 6116 BR Roosteren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!