SportSport

Eric Pang naar Almere

Eric Pang naar Almere

Hedenmiddag op een ingelaste persconferentie heeft de Topsportcommissie van de Badminton Vereniging Almere bekend gemaakt dat Eric Pang het komend seizoen 2015/2016 uitkomt voor het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, te weten Qontent Almere.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

"De technische staf is verguld met de komst van de zevenvoudig Nederlands kampioen en kwartfinalist bij het laatste WK, die heel veel kan betekenen voor de ontwikkeling van de youngsters van Almere", aldus trainer-coach Erik Staats.

Eric Pang, de nummer één van Nederland, heeft Suzanne Mulkens in het verleden beloofd ooit nog eens voor Almere uit te zullen komen. En die belofte lost Eric Pang met de komst naar Almere nu in.

Het zal duidelijk zijn dat met de komst van Eric Pang, Qontent Almere opnieuw gaat voor het halen van de play-offs en wellicht nog meer. Wij wensen Eric Pang veel succes bij onze vereniging en gaan er van uit dat het een vruchtbaar jaar wordt.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!