Goedbezet Master-toernooi in Almere

Goedbezet Master-toernooi in Almere

In het weekend van 11 en 12 april 2015 vinden wederom het Master-toernooi van BV Almere plaats. Met in totaal 160 deelnemers is er in elke categorie een uitdagend spelersveld.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In het mannenenkel is de zeer talentvolle Justin Teeuwen (BV Almere) de favoriet. De oudspeler van BV Almere en tegenwoordig spelend voor TFS Barendrecht, Saber Afif, is als tweede geplaats. Het belooft een open strijd te worden met de negen hoogst geplaatste spelers die op de nationale ranglijst binnen 13 plaatsen van elkaar staan.

Bij het vrouwenenkel is de voor landskampioen uitkomende Alida Chen (DKC) als eerste geplaatst. De Almeerse Manon Sibbald is de verwachte tegenstander in de finale. Makkelijk zal het voor beide dames niet worden met concurrentie van Lisa Khoeblal-Malaihollo (Zundert), Wendy Hoeve (Roosterse) en Dorien Lups (Duinwijck).

In het wellicht meest spectaculaire onderdeel, de mannendubbel, vinden we twee jonkies als eerste geplaatst: Ruben Jille (Amersfoort) / Thomas Wijers (DKC). De ervaren rot Michiel Kruijt (DKC) gaat samen met Justin Teeuwen (BV Almere) proberen de titel te behouden. Ook het als derde geplaatste koppel Jim Middelburg / Russell Muns (VELO) maken een goede kans.

De eerste twee geplaatste koppels in het vrouwendubbel staan heel dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Nu Yvonne Sie (BV Almere) gestopt is gaat Lisa Khoeblal-Malaihollo (VELO) dit jaar met Myke Halkema (VELO) proberen de titel te prologeren. Makkelijk zal het niet worden met Alida Chen (DKC) en Cheryl Seinen (BV Almere) als verwachte tegenstander in de finale.

Het gemengd dubbel belooft een open strijd te worden. Wat te denken van het eerste geplaatste koppel Ruben Jille (Amersfoort) en Cheryl Seinen (BV Almere) of de als tweede geplaatste koppel Jim Middelburg / Myke Halkema (VELO) met als gevaarlijke outsiders Michiel Kuijt / Daisy Bommeleyn (DKC)? Het toernooi zal worden gespeeld in Sportcomplex RCS. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

In Topsportcentrum Almere werd vrijdag het kwalificatietoernooi van de FZ Forza - Nederlandse Loterij NK Badminton 2023 gespeeld.…

3 februari 2023

NK Badminton 2023 van start in Almere

NK Badminton 2023 van start in Almere

Badmintonliefhebbers opgelet! Het is tijd voor een weekend vol topbadminton. Vandaag is de start van de Nederlandse…

3 februari 2023

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!