SportSport

Almere komend weekend naar Wateringen

Almere komend weekend naar Wateringen

Zondag 8 november 2015 om 15.00 uur speelt Qontent Almere in Wateringen tegen VELO.

Maak kennis met Boris Vermaas!

Almere staat op de eerste stek in poule B van de Carlton Eredivisie met 46 punten uit zeven wedstrijden en Van Zundert Velo staat in poule B op een tweede plaats met 38 punten uit evenveel wedstrijden.

Op voorhand kunnen we er vanuit gaan dat dit een hoogst interessante wedstrijd gaat worden, waarbij de uitslag niet te voorspellen is. Qontent Almere is nog ongeslagen en heeft het afgelopen weekend met 6-2 gewonnen van Duinwijck, terwijl Van Zundert Velo met dezelfde cijfers ten onder ging tegen FZ Forza Amersfoort.

Gezien de huidige stand in de poules kan gesteld worden dat het wel heel gek moet gaan, wil Qontent Almere geen eerste worden in poule B. In poule A is nog niets zeker en kunnen zowel VELO, Forza Amersfoort en DKC de eerste plek opeisen. De wedstrijd Forza Amersfoort tegen DKC is dan ook reuze belangrijk voor beide teams.

Kortom voor de ware badmintonliefhebber weer alle reden om komend weekend een van de wedstrijden in de Carlton Eredivisie te bezoeken.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!