SportSport

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op de teambijdrage najaarscompetities 2021/2022 naar aanleiding van het niet uitspelen van de najaarscompetities 2020/2021.

clubzoeker

Maak kennis met Dyon van Wijlick!

Door de goedkeuring van de Bondsvergadering wordt er een bedrag van circa € 115.000 gereserveerd om verenigingen een korting te geven op de teambijdrage voor de najaarscompetities 2021/2022.

UITVOERING

Het kortingsbedrag voor de najaarscompetities 2021-2022 wordt verwerkt in de voorschotnota die jaarlijks, normaal gesproken in maart, aan de verenigingen gestuurd wordt.

Verenigingen die te maken hebben of krijgen met financiële problemen kunnen natuurlijk een betalingsregeling treffen met Badminton Nederland. Hiervoor kun je contact opnemen met fz@badminton.nl.

FAQ

Wat als ik minder teams kan inschrijven dan vorig seizoen?

We krijgen geluiden binnen van verenigingen die verwachten door uiteenlopende redenen voor het aankomende seizoen minder teams in te kunnen schrijven dan het afgelopen seizoen. De korting geldt per ingeschreven team in het seizoen 2021/2022 om eventuele vergoedingen vanuit de overheid niet te belemmeren en om een impuls te geven aan het komende competitieseizoen zodat we een mooie start kunnen maken.

Wat als je meer teams inschrijft dan vorig seizoen?

Het kortingsbedrag geldt per ingeschreven team voor het seizoen 2021/2022. Als je als vereniging dus een of meerdere teams meer kunt inschrijven dan vorig jaar, dan geldt de korting ook voor die teams.

Wat gebeurt er indien er geld overblijft uit het gereserveerde bedrag voor de stimulerende tegemoetkoming?

Het bondsbestuur heeft een bedrag van circa € 115.000 ter beschikking gesteld. Op het moment dat er voor het seizoen 2021/2022 minder teams inschrijven dan voor het seizoen 2020/2021 wordt het resterende bedrag binnen Badminton Nederland ingezet voor verenigingsondersteuning. Bij minder inschrijvingen betekent dit tevens dat de totale contributie-inkomsten van Badminton Nederland in 2021 lager zullen uitkomen dan begroot.

Later vandaag ontvangen zowel de CCP'ers als de verenigingsbesturen informatie over de inschrijvingsprocedure voor de competitie 2021/2022.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Gisteren kwam het besluit van Badminton Nederland dat de competities in de maand december gewoon door gaan. Ik heb er nog eens…

1 december 2021

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Niet alleen zijn er voordelen voor Badminton Nederland en haar verenigingen, ook voor leden zit er een voordeel aan om aangemeld…

1 december 2021

Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Badminton Nederland heeft besloten om de competities de komende drie weken voort te zetten. Hieronder lichten we dit besluit toe.

30 november 2021

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

De Bondsvergadering van Badminton Nederland heeft afgelopen zaterdag 27 november jl. unaniem een nieuwe voorzitter gekozen: Jan…

29 november 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!