clubzoeker

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op de teambijdrage najaarscompetities 2021/2022 naar aanleiding van het niet uitspelen van de najaarscompetities 2020/2021.

SportSport

Ken je BC Smashing al?

Door de goedkeuring van de Bondsvergadering wordt er een bedrag van circa € 115.000 gereserveerd om verenigingen een korting te geven op de teambijdrage voor de najaarscompetities 2021/2022.

UITVOERING

Het kortingsbedrag voor de najaarscompetities 2021-2022 wordt verwerkt in de voorschotnota die jaarlijks, normaal gesproken in maart, aan de verenigingen gestuurd wordt.

Verenigingen die te maken hebben of krijgen met financiële problemen kunnen natuurlijk een betalingsregeling treffen met Badminton Nederland. Hiervoor kun je contact opnemen met fz@badminton.nl.

FAQ

Wat als ik minder teams kan inschrijven dan vorig seizoen?

We krijgen geluiden binnen van verenigingen die verwachten door uiteenlopende redenen voor het aankomende seizoen minder teams in te kunnen schrijven dan het afgelopen seizoen. De korting geldt per ingeschreven team in het seizoen 2021/2022 om eventuele vergoedingen vanuit de overheid niet te belemmeren en om een impuls te geven aan het komende competitieseizoen zodat we een mooie start kunnen maken.

Wat als je meer teams inschrijft dan vorig seizoen?

Het kortingsbedrag geldt per ingeschreven team voor het seizoen 2021/2022. Als je als vereniging dus een of meerdere teams meer kunt inschrijven dan vorig jaar, dan geldt de korting ook voor die teams.

Wat gebeurt er indien er geld overblijft uit het gereserveerde bedrag voor de stimulerende tegemoetkoming?

Het bondsbestuur heeft een bedrag van circa € 115.000 ter beschikking gesteld. Op het moment dat er voor het seizoen 2021/2022 minder teams inschrijven dan voor het seizoen 2020/2021 wordt het resterende bedrag binnen Badminton Nederland ingezet voor verenigingsondersteuning. Bij minder inschrijvingen betekent dit tevens dat de totale contributie-inkomsten van Badminton Nederland in 2021 lager zullen uitkomen dan begroot.

Later vandaag ontvangen zowel de CCP'ers als de verenigingsbesturen informatie over de inschrijvingsprocedure voor de competitie 2021/2022.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!