SportSport

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven woorden. Afgevaardigde Paul de Wit is met topsportdochter Kirsten te gast bij BadmintonInside en zijn gedachten gaan in al het enthousiasme sneller dan zijn spraak.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Als afgevaardigde zit Paul dicht op het vuur en uit de notulen van de bonds- en jaarvergaderingen blijkt deze topsportvader een vocale deelnemer te zijn. Een man met een persoonlijkheidstype dat meer lijkt op meneer nuance Russell Muns dan op de afwezige Michiel Buskruijt.

Als je over Badminton Nederland praat, dan kom je vanzelf uit op: zitten de juiste mensen wel in de werkorganisatie? Deze vraag stelden we in de afgelopen twaalf jaar zo vaak op badmintonline.nl dat er vanuit Badminton Nederland het verzoek kwam om de naam van de manager communicatie niet meer te noemen. Een billijk verzoek, maar het onderwerp blijft actueel. Denk aan het door BNL-communicatieteam doodgezwegen NJK.

Om te voorkomen dat Kirsten in slaap valt, betrekt podcastregisseur Michael Loos haar regelmatig in het gesprek. Hoe is haar samenwerking met bondscoach Eefje Muskens, op welke Olympische Spelen richt ze zich nu en wat heeft zij tijdens een coachmoment nodig?

Als je geen Spakenburgse koek voorhanden hebt, dan volstaat ontbijtkoek vast ook. Luisteren maar.

Podcast #9 - Drievoudig Nederlands Jeugdkampioen Kirsten de Wit en BNL-afgevaardigde Paul de Wit

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!