clubzoeker

Vooraankondiging Carlton International Youth Tournament 2010

Vooraankondiging Carlton International Youth Tournament 2010

Zal Nick Fransman zijn titel in Hoensbroek met succes kunnen verdedigen?

BC Victoria organiseert voor het 34e jaar het Carlton International Youth Tournament op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december van dit jaar.

SportSport

Maak kennis met Mandy Duijndam!

Dunlop Slazenger International zal met het merk Carlton wederom hoofdsponsor van het toernooi zijn. Ook het door haar stands in de sporthallen reeds bekende bedrijf Badminton-Service.com sluit zich aan als supporter.

Het individuele toernooi vindt plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 december en wordt gespeeld in de B.W.F.-leeftijdscategorieën U11, U13, U15, U17 en U19. Tevens maakt het deel uit van het Junior Master Circuit 2010/2011 in de categorieën U13, U15 en U17. Op de eerste toernooidag worden in alle disciplines de halve finalisten bepaald. De eerste ronde van de enkelspelen wordt daarbij in alle jeugdklassen in poules van 3 of 4 spelers gespeeld.

Evenals vorig jaar is er weer een dubbeltoernooi voor spelers die zich niet voor de halve finales van het hoofdtoernooi weten te kwalificeren. Het dubbeltoernooi zal op woensdag 29 december gespeeld worden. Verder is er een teamtoernooi gepland op donderdag 30 december. Hiervoor zullen de regionale en nationale selecties van Nederland en alle buitenlandse selecties worden uitgenodigd.

Gelet op de verwachte toeloop van een groot aantal toppers zal weer worden gespeeld in vijf sporthallen. Voor iedere sporthal wordt een maximaal aantal partijen bepaald waaraan strikt zal worden vastgehouden.

De verschillende jeugdklassen krijgen in het inschrijfformulier onder voorbehoud ieder een eigen sporthal toegewezen. Onverwacht hoge deelnemersaantallen in een klasse, zoals in 2009 het geval in U15, kunnen er echter toe leiden dat de indeling na de inschrijfsluiting wordt herzien. Het spelen van een jeugdklasse in twee sporthallen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uiteraard worden de deelnemers hierover tijdig geïnformeerd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!