SportSport

Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC

Zaterdag 2 oktober: TFS'57 - BC DKC

Ook voor Kimberley (1985) is dit de tweede wedstrijd in de eredivisie.

Aanstaande zaterdag 2 oktober staat de derde wedstrijd van BC DKC op het programma. Het eerste team zal het opnemen in Bergen op Zoom tegen TFS'57, de club die net als DKC dit seizoen promoveerde naar de eredivisie. Het belooft een spannende en sfeervolle wedstrijd te worden.

Ken je BC Grave al?

BC DKC pakte in de eerste ronde verrassend twee punten tegen BC Amersfoort. Maar afgelopen weekend werd de Haagse club tegen Van Zijderveld met 8-0 naar huis gestuurd. TFS'57 pakte, in haar enige wedstrijd tot nu toe, één punt tegen BC Smashing. Speelster Monique Broeke maakte gehakt van Rachel Geersten (21-8 21-9).

Zal DKC speelster Tak Ling Lam wel tegen het geweld van Broeke zijn opgewassen? Gaan Kimberley en Veerle weer punten pakken? En zal Bouke van Bergen Bravenboer eindelijk prijs krijgen voor zijn harde werken?

Kom allen kijken en aanmoedigen op zaterdag 2 oktober om 19.00 uur in sporthal Tuinwijk in Bergen op Zoom.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!