SportSport

badmintonline.nl behaalt mijlpaal met 3.000 berichten

badmintonline.nl behaalt mijlpaal met 3.000 berichten

De site maakt actief gebruik van twitter en ziet dat ook topbadmintonners dit medium hebben gevonden.

De badmintoncommunity van Nederland verwelkomde de afgelopen maanden meer en meer nieuwe leden. De 3.000e post kwam van badmintonner Nima Chalebyani, enthousiast lid bij voormalig landskampioen Van Zijderveld in Wateringen.

Ken je BC Ritte Spijkenisse al?

Vernieuwde site

Een kleine maand geleden heeft badmintonline.nl een complete make-over gekregen: meer actueel nieuws aangevuld met kwalitatief hoogstaande fotografie. Hiertoe wordt er intensief samengewerkt met sportfotograaf Alex van Zaanen, een bekende naam in de Nederlandse badmintonwereld.

"We merken in onze bezoekersaantallen dat steeds meer liefhebbers de vernieuwde site weten te vinden: goed nieuws voor de badmintonsport zelf en voor onze partners", aldus oprichter Christ de Rooij.

Sociale media

De badmintonsite zet hoog in op het gebruik van sociale netwerken zoals Facebook, YouTube en Twitter. "Onze doelgroep is steeds vaker mobiel online, dus dat vraagt om een eigentijdse, laagdrempelige aanpak. Tweets met updates en foto's van de Yonex Dutch Open zijn daarvan een goed voorbeeld", legt De Rooij uit. Bezoekers van badmintonline.nl kunnen overigens ook zonder lid te worden al het nieuws lezen en de discussies in de community volgen.

Stap voor stap

Er wordt continu gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van de website. Zo komen er dynamische spelersprofielen. Je kijkt straks bijvoorbeeld op de pagina van international Lester Oey en je ziet direct welke artikelen er over hem geschreven zijn.

Het team achter 'de glossy' tussen de Nederlandse badmintonsites is aankomend weekend aanwezig tijdens de Yonex Dutch Open in Almere om korte reportages te maken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!