Dubbelweekend voor Wateringse club

Dubbelweekend voor Wateringse club

Komend weekend 16 en 17 oktober speelt van Zundert / VELO een zogenaamd dubbelweekend in de badminton eredivisie.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op zaterdagavond 16 oktober om 19:00 uur ontvangt het team van coach Ciraar Slaats BV Almere. Almere is een belangrijke kandidaat geworden om de playoffs te halen, met de gehaalde versterkingen is de kans groot dat ze dit gaan halen.

Deze wedstrijd zal dus garant staan voor spektakel, Almere die punten wil pakken tegen de titelkandidaat en van Zundert / VELO die de stijgende lijn wil doorzetten... wat zal het worden?

Op zondagmiddag 17 oktober om 13:00 uur (let op dit was 14:00 uur!!) speelt van Zundert / VELO de tweede uitwedstrijd. De wedstrijd in Den Haag tegen BC DKC zal voor velen een speciaal gevoel geven. Degradatiekandidaat BC DKC zal alles uit de kast trekken om het VELO moeilijk te maken, met name op vocaal gebied en aanmoedigingen staat er wat te wachten voor VELO. Voor meerdere mensen van VELO zal het een soort van “thuiskomen” zijn, onder andere Dennis van Daalen de Jel, Ginny Severien, Ciraar Slaats en manager Robin Albersen hebben hier hun verleden liggen.

Dit weekend

  • Van Zundert / VELO – BV Almere 16 oktober 19:00 uur
  • BC DKC – Van Zundert / VELO 17 oktober 13:00 uur

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!