SportSport

Judith Meulendijks doet niet mee aan Yonex Dutch Open

Judith Meulendijks doet niet mee aan Yonex Dutch Open

Precies 10 dagen voor aanvang van de Yonex Dutch Open hebben we een afmelding gekregen van eigen bodem. Niemand minder dan de 1997 kampioen, Judith Meulendijks, heeft laten weten niet deel te nemen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De reden van niet deelnemen ligt in het feit dat ze te weinig heeft getraind vanwege haar rugblessure. Tevens is ze vorige week ook nog ziek geweest en om die reden last ze de komende tijd nog wat meer rust in om hard te kunnen trainen aan haar herstel. Ze zal naast de Dutch Open ook niet deelnemen aan de Deense en de Franse Open. Ze hoopt begint november weer top fit aan wedstrijden te kunnen deelnemen.

In Almere stond Judith achter Yao Jie (1) en Juliane Schenk (2) als 3/4 geplaatst. Vorig jaar werd ze in de finale van de Yonex Dutch Open verslagen door landgenoot Yao Jie. Sterkte met het herstel!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!