SportSport

Wateringen versus Haarlem: oefening voor play-offs

Wateringen versus Haarlem: oefening voor play-offs

Rikkert Suijkerland speelde in juni dit jaar nog met zijn team mee in de Europa Cup Zwolle.

Aanstaande zondagmiddag 31 oktober speelt het team van Van Zundert / VELO de kraker tegen BC Duinwijck. In Haarlem zal het een titanenstrijd worden tussen beide teams, zowel de Haarlemse als de Wateringse ploeg wil dit seizoen landskampioen worden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Van Zundert / VELO ervaart een redelijk goede start van de competitie. Met de doelstelling om wederom kampioen te worden tellen alle wedstrijden en zal er op elk detail gelet worden wat voor verbetering vatbaar is. Het team wil na de reguliere competitie als eerste op de ranglijst staan om vervolgens de play-offs te gaan spelen.

De wedstrijd tegen de Duinwijckers zal op alle fronten meer dan een spektakel worden. Naar verwachting is het team uit Haarlem compleet en klaar om de strijd aan te gaan. Ook coach Slaats zal met zijn sterkte opstelling voor de dag willen komen. Routinier Rikkert Suijkerland ziet het vooral als een goede graadmeter om te zien waar ze staan. "We zullen er alles aan gaan doen om niet te verliezen, ik denk als we in een goede vorm zijn dat we zeker een reële kans maken."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!