SportSport

Van Dooremalen en Jonathans door naar kwartfinale

Van Dooremalen en Jonathans door naar kwartfinale

Toch lekker, zo'n score.

Paulien van Dooremalen en Lotte Jonathans zijn de enige Nederlandse deelnemers aan de 'Bank of Scotland International'. Ze zijn in het dubbel als eerste geplaatst.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het duo had een vrije eerste ronde en vanavond werd er met 21-11 21-14 gewonnen van het Duitse koppel Isabel Herttrich/Inken Wienefeld.

Ze zouden hierdoor in de kwartfinale uitkomen tegen Panuga Riou (Eng)/Kirsty Gilmour (Sch). Deze lijken zich teruggetrokken te hebben. Met slechts 1 gespeelde wedstrijd bereiken de Neerlandse geluksvogels dus meteen al de halve finale.

Dit soort walkover-watervallen zal wel minder worden in 2011, wanneer de toernooibezetting sterker wordt wegens de kwalificaties voor de Olympische Spelen. Lotte en Paulien zullen er nú de vruchten van moeten plukken.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!