Vijf kwartfinales in Hongarije

Vijf kwartfinales in Hongarije

Duinwijck-speelster Selena Piek timmert hard aan de weg.

Een delegatie Nederlanders komt uit in de Yonex Hungarian International Championships 2010. In de tweede ronde regende het overwinningen voor de Nederlanders.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Rune Massing was te sterk voor de Zweed Mathias Wigardt (12-21 21-13 21-18), Judith Meulendijks klopte de Schotse Kirsty Gilmour met 21-12 21-8. De mix Jacco Arends/Jelle Maas (3) bedwong het Belgische koppel Jonathan Gillis/Birger Abts (21-9 21-6) waarna Jacco Arends/Selena Piek (4) de Schots/Engelse combinatie Paul van Rietvelde/Samantha Ward met 21-16 21-16 de pas afsneed.

Tenslotte klopte Patty Stolzenbach de Russin Evgeniya Kosetskaya met imponerende cijfers: 21-11 21-5. Aan het eind van de dag waren de volgende kwartfinales bereikt:

Vrouwenenkelspel

  • Judith Meulendijks, Patty Stolzenbach

Mannenenkelspel

  • Rune Massing

Mannendubbelspel

  • Jacco Arends/Jelle Maas

Gemengddubbelspel

  • Jacco Arends/Selena Piek

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!