clubzoeker

Weer gelijkspel in Wateringen

Weer gelijkspel in Wateringen

In de nieuwe sporthal van VELO bestreden BC Amersfoort en Van Zundert / VELO elkaar in hun tweede wedstrijd in dit onevenwichtig samengestelde eredivisieprogramma.

Ken je BV De Treffers al?

Wederom zaten de vele toeschouwers op het puntje van hun stoel. Vooral de mannen en de vrouwendubbel leverde mooie partijen op, waarvoor het publiek naar de hal komt.

Het mannendubbel was voor BC Amersfoort en de vrouwen van BC Amersfoort verloren in drie games. In de enkelspelen waren de mannen van VELO superieur maar bij de vrouwen waren de punten voor BC Amersfoort.

De mixen brachten ook geen beslissing, VELO was dicht bij winst maar het duo Maartje Verheul/Dennis van Daalen de Jel verspeelde in de 3e game tegen Jelle Maas en Shi Si Zou een 11-2 voorsprong, met een briljante inhaalrace stelde het BC Amersfoort koppel de zege alsnog zeker. De 2e mix was eenvoudig voor de ploeg van Ciraar Slaats. Hierdoor ontstond het 4e gelijkspel in twee seizoenen tussen de ploegen uit Wateringen en Amersfoort.

Van Zundert / VELO - BC Amersfoort (4-4)

  • MD Suijkerland/Palyama - Maas/Residay 23-25 19-21
  • VD Verheul/Malaihollo - Zou/Cheng 21-17 20-22 21-13
  • ME 2e Van Daalen de Jel - Warnotte 21-06 21-08
  • VE 2e Halkema - Mahulette 11-21 09-21
  • VE 1e Malaihollo - Cheng 21-19 11-21 14-21
  • ME 1e Palyama - Ekering 21-11 21-15
  • GD Van Daalen de Jel/Verheul - Maas/Zou 21-23 21-16 18-21
  • GD Suijkerland/Halkema - Residay/Mahulette 21-12 21-14

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!