clubzoeker

Wie vervangt Ginny Severien?

Wie vervangt Ginny Severien?

Ginny zal deze keer vooral vanaf de kant in actie moeten komen. Getuige deze foto heeft ze daar al ervaring mee.

Aanstaande zaterdagavond 20 november speelt het eerste team van Van Zundert / VELO de belangrijke uitwedstrijd in en tegen Amersfoort.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De selectie van Amersfoort heeft het VELO vorig seizoen beide keren zeer lastig weten te maken: tweemaal gelijkspel. Coach Fred van Wankum van Amersfoort zal de aansluiting willen behouden met de bovenste vier en zijn team zal voor elk punt gaan strijden.

Waarom doet Ginny eigenlijk niet mee?

Het antwoord op die vraag staat op de site van VELO:

Helaas moeten we de domper ook nog even benoemen. Er hebben een aantal spelers ook blessures opgelopen. Rikkert heeft na zijn single de andere onderdelen opgegeven (Dennis mocht gelukkig nog met Tim dubbelen). Suzanne Slaats heeft met problemen aan haar knie haar single moeten opgeven en Ginny liep een zweepslag op in haar halve finale GD partij en heeft daardoor haar HF in het VE en het VD met Wendy niet kunnen spelen. Iedereen beterschap en een goed herstel en we hopen jullie weer snel op VELO te zien.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!