clubzoeker

Decembereditie BadmintonInfo staat voor de deur

Decembereditie BadmintonInfo staat voor de deur

Deze keer siert Kirsten van der Valk de cover van de BadmintonInfo.

Deze kerst lekker op de bank met een warme kop chocolademelk en de nieuwste BadmintonInfo? Dat kan! Het nieuwe nummer vliegt door de persen as we speak! Op de voorpagina staat Kirsten van der Valk die uitlegt hoe en waarom zij naar de Olympische Spelen van 2016 wil gaan.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Er wordt deze keer teruggeblikt op de Yonex Dutch Open 2010 en maarliefst drie columnisten (NOS-medewerker Mark Brasser, topspeler Rune Massing en Piet Ridder) hebben de pen ter hand genomen.

Daarnaast kun je lezen over de verschillende Badminton Schools en Academy's en is er bijvoorbeeld weer een nieuwe Kidzone. Eigenlijk teveel om op te noemen. Lezen dus!

Heb je nog geen abonnement?

Het blad komt vier keer per jaar uit en via badmintoninfo.nl kun je je abonneren voor slechts €15,95 per jaar.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!