clubzoeker

3FM Serious Request met Lotte en Chris bij Duinwijck

3FM Serious Request met Lotte en Chris bij Duinwijck

De Duinwijckhal aan het Badmintonpad in Haarlem wordt aanstaande zondag 19 december vanaf 13.30 uur overgenomen door 3FM Serious Request. Om 14.00 uur start de eredivisiewedstrijd tussen de topteams van Almere en Duinwijck.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Tijdens deze wedstrijd vinden er een loterij en een veiling plaats van badmintonartikelen. Na de wedstrijd geeft Lotte Jonathans, de nummer 11 van de wereld in het vrouwendubbelspel, samen met Duinwijck-speler Chris Bruil een badmintonclinic, waarbij vooral kinderen in actie komen.

De clinic bestaat uit een badmintonspecifieke warming-up met oefeningen die dagelijks door de topspelers worden gedaan en vertaald worden naar verenigingsniveau. En er worden verschillende wedstrijdvormen gespeeld met en tegen Lotte en Chris, die in 2004 samen meededen aan de Olympische Spelen in Athene. Verder stellen Yonex, Carlton, RSL en BeesSport materiaal beschikbaar. De opbrengst gaat natuurlijk volledig naar 3FM Serious Request met als doel kinderen met aids aan een betere toekomst te helpen.

Sinds 2004 bestaat de actie 'Serious Request' van 3FM. Het is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis, die een enorme dynamiek met zich meebrengt. Er wordt geld ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj's zitten zes dagen opgesloten in het Glazen Huis. Dit jaar zijn dat Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg. De dj's zijn de aanjagers van de geldinzameling voor de aidsproblematiek in Afrika. Het is de zevende editie van Serious Request. De eerste editie (2004) voor vluchtelingen in Darfur bracht 915.955 euro op; de editie van vorig jaar (bestrijding van malaria) bracht 7,1 miljoen euro op.

Iedereen is aanstaande zondag vanaf 13.30 uur van harte welkom in de Duinwijckhal. Er wordt een vrijwillig entreebedrag gevraagd, dat volledig ten goede komt aan de actie.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!