clubzoeker

Roosterse dit weekend naar Wijchen

Roosterse dit weekend naar Wijchen

Na de mooie 4-4 tegen BC Victoria en de mededeling dat we een extra punt hebben overgehouden aan de eerste wedstrijd tegen BC Victoria staat de teller na 9 wedstrijden op het mooie totaal van 29 punten. We zijn trots op dit resultaat en de 7e plek in de ranglijst.

clubzoeker

Maak kennis met Ruben Jille!

De komende tegenstander BC Smashing uit Wijchen heeft gedurende de eerste helft van deze competitie hier en daar vriend en vijand verrast met hoge uitslagen tegen de teams uit het rechter rijtje. 15 punten tegen Bergen op Zoom, 6 punten tegen BC Victoria en 7 punten tegen BC DKC. Hiermee heeft men zich op een verdienstelijke 6e plek gespeeld, hetgeen een veilig gevoel geeft.

Het vlaggenschip van Roosteren zal dan ook alle zeilen moeten bijzetten om punten te kunnen meenemen vanuit Wijchen aanstaande zaterdag. De coaches Rolf Koch en Paul Doveren vertrouwen weer op een tomeloze inzet en honger naar winst bij de complete selectie.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!