VELO te gast in Amstelveen

VELO te gast in Amstelveen

Zal Ginny ook in Amstelveen weer plaatsnemen op de bank?

Komende zaterdagavond 11 december speelt Van Zundert / VELO de return tegen Van Zijderveld in Amstelveen. Om 18:00 uur zullen de wedstrijden beginnen in sporthal De Meerkamp.

SportSport

Maak kennis met Debora Jille!

De eerste wedstrijd van dit seizoen stonden beide teams ook tegenover elkaar, maar dan in Wateringen. Deze confrontatie werd destijds in september met 5-3 gewonnen door de ploeg van coach Slaats.

De eerste wedstrijd konden het team niet beschikken over Dicky Palyama en speelde het met 2 invallers. Naar verwachting is VELO komend weekend compleet, echter zal Ginny Severien nog onzeker zijn. Ook voor deze wedstrijd is de doelstelling ongeslagen blijven en met de winst vertrekken uit Amstelveen.

Na een week rust zal het team weer alles uit de kast halen om goed voor de dag te komen, met titelconcurrent Duinwijck op de hielen zal er zeker een goed resultaat nodig zijn om de eerste plaats te behouden.

Dicky Palyama in actie

Twee weken terug speelde Dicky samen met Rikkert Suijkerland nog een stevige, maar helaas verloren herendubbel tegen BC Amersfoort.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!