clubzoeker

Amsterdam, Tallinn, Stockholm, Almere, what's in a name

Amsterdam, Tallinn, Stockholm, Almere, what's in a name

Nog even een bericht voor ik vertrek naar Estland. Afgelopen maandag was natuurlijk voor veel spelers een spannende dag, ook voor mij.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op basis van mijn prestaties van de afgelopen maanden hield ik er rekening mee dat ik mijn toernooi- en trainingsprogramma eventueel zou moeten aanpassen vanwege selectie voor de EK teams in Amsterdam. Aan de andere kant was ik er natuurlijk ook op voorbereid dat dit wel eens heel anders zou kunnen lopen dan je zou verwachten.

Blijkbaar spelen er andere dingen mee dan alleen maar mijn prestaties, anders begrijp ik het namelijk niet. Hoe dan ook, over het niet-geselecteerd worden kan ik duidelijk zijn: het is zeker balen, maar de keuzes van BNL zijn soms ondoorgrondelijk en daar zal ik mij bij neer moeten leggen als het inderdaad definitief is. Zoals bekend is Ron Daniëls namens de 4 toppers en ook namens mij nog steeds in gesprek met BNL en de toernooileiding, dus dat wacht ik maar rustig af.

Toen ik met TEAM Meijs begon is al voorspeld dat dit zou kunnen gebeuren, dus ook in die zin niets bijzonders.

Ik ga echter niet zo snel bij de pakken neer zitten en put er weer extra motivatie uit om te laten zien dat TEAM Meijs gaat slagen. Ik voel me dan ook beter dan ooit tevoren. Nu ik waarschijnlijk niet naar de EK ga, liggen zonodig al weer nieuwe plannen klaar voor bijvoorbeeld een extra trainingsstage in Denemarken. Ook een trip naar Azië zit er vrijwel zeker aan te komen.

Dus, we gaan vrolijk verder met eerst maar eens als volgende uitdaging de Estonia International.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!