SportSport

Erik Meijs over het NK 2012

Erik Meijs over het NK 2012

Het was me het weekje wel! Vorige week zondagmiddag zat ik het ene moment nog rustig tv te kijken naar de finale tussen Nadal en Djokovic en het volgende moment kwam een ambulance met loeiende sirene en lag ik vervolgens op de eerste hulp van het ziekenhuis in Zoetermeer met pijn aan mijn borst waardoor ik ook moeilijk kon ademhalen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen. Na een paar uur op de eerste hulp verdwenen de klachten gelukkig helemaal en zijn ook niet meer terug gekomen. Ik heb wel ter observatie en voor onderzoek t/m dinsdag in het ziekenhuis gebivakkeerd. De waarschijnlijke diagnose van de cardioloog was een ontsteking aan het hartzakje. Oorzaak is onbekend. Dat was dus flink schrikken geblazen voor mij en mijn familie.

Woensdag stond ik al weer op de baan voor een lichte training, aangezien ik de NK toch gewoon mocht spelen van de cardioloog. Ik was tenslotte weer gezond verklaard. Ik was allang weer blij dat ik op de NK stond, maar had natuurlijk niet meer illusie tot grote prestaties in staat te zijn.

Vrijdag heb ik in het kwalificatietoernooi samen met Elisa Piek 2 poulewedstrijden gespeeld. We moesten flink aan de bak, maar gelukkig konden we beide partijen winnen en haalden we onze doelstelling, het hoofdtoernooi. Zaterdagmiddag bleek daarin het sterke koppel Kruijt/Bommeleyn zoals verwacht een brug te ver.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!