clubzoeker

Erik Meijs over het NK 2012

Erik Meijs over het NK 2012

Het was me het weekje wel! Vorige week zondagmiddag zat ik het ene moment nog rustig tv te kijken naar de finale tussen Nadal en Djokovic en het volgende moment kwam een ambulance met loeiende sirene en lag ik vervolgens op de eerste hulp van het ziekenhuis in Zoetermeer met pijn aan mijn borst waardoor ik ook moeilijk kon ademhalen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen. Na een paar uur op de eerste hulp verdwenen de klachten gelukkig helemaal en zijn ook niet meer terug gekomen. Ik heb wel ter observatie en voor onderzoek t/m dinsdag in het ziekenhuis gebivakkeerd. De waarschijnlijke diagnose van de cardioloog was een ontsteking aan het hartzakje. Oorzaak is onbekend. Dat was dus flink schrikken geblazen voor mij en mijn familie.

Woensdag stond ik al weer op de baan voor een lichte training, aangezien ik de NK toch gewoon mocht spelen van de cardioloog. Ik was tenslotte weer gezond verklaard. Ik was allang weer blij dat ik op de NK stond, maar had natuurlijk niet meer illusie tot grote prestaties in staat te zijn.

Vrijdag heb ik in het kwalificatietoernooi samen met Elisa Piek 2 poulewedstrijden gespeeld. We moesten flink aan de bak, maar gelukkig konden we beide partijen winnen en haalden we onze doelstelling, het hoofdtoernooi. Zaterdagmiddag bleek daarin het sterke koppel Kruijt/Bommeleyn zoals verwacht een brug te ver.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

First seeds en nummers twee van de wereld Sapsiree Taerattanachai en Dechapol Puavaranukroh uit Thailand lieten zich verrassen…

7 juli 2022

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Vandaag ging voor drie Nederlandse topbadmintonners de Malaysia Masters 2022 van start. Zowel singelaar Mark Caljouw als…

6 juli 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

In de staart van de Azië-toer spelen Mark Caljouw en dubbelaars Robin Tabeling en Selena Piek nog de Malaysia Masters 2022…

4 juli 2022

Selena Piek: Not our day today unfortunately

Selena Piek: Not our day today unfortunately

We struggled with the tough conditions on court and we never really got to find our playing rhythm. Nevertheless it has been…

1 juli 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!