RJK Centrum op 11 en 12 februari

RJK Centrum op 11 en 12 februari

Komend weekend worden in de Juliana van Stolberg Sporthal in Amersfoort de Regio Jeugd Kampioenschappen gehouden. 203 jongens en meisjes van 10 tot 18 gaan strijden om de diverse regiotitels.

SportSport

Ken je BV Almere al?

Vanuit Amersfoort zijn er veel spelers. De gehele badminton Academy Amersfoort en veel jeugdspelers van BC Amersfoort en van Badminton Amersfoort Noord.

De favorieten komen hoofdzakelijk uit de nationale selectie en de Badminton Academy Amersfoort, maar de clubspelers zullen er alles aan doen om het de toppers zo moeilijk mogelijk te maken.

Grote favorieten zijn van BC Amersfoort Ruben en Debora Jille. Verder ook Renske Kwakkenbos welke reeds in de eredivisie speelde voor BC Amersfoort.

De deskundige leiding is in handen van Evelien Salawan Bessie met haar regioteam. De sporthal zal omgetoverd worden in een mooie speelgelegenheid.

De wedstrijden beginnen op zaterdag en zondag 11 en 12 februari om 9:00 uur en op zondag zijn de finales.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!