SportSport

Soraya in de finale van de Yonex Dutch Junior

Soraya in de finale van de Yonex Dutch Junior

Soraya de Visch Eijbergen heeft vanmorgen voor een daverende verrassing gezorgd door in de halve finale de nummer 1 van de plaatsingslijst uit te schakelen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Soraya startte prima tegen de Chinese Ngan Yi Cheung, ze maakte weinig fouten en speelde goed de baan rond. Ook speelde Soraya prima de shuttles naar de lijnen en schroomde niet om meerder malen gewoon rechtdoor naar de zij/achterlijn te slaan.

Aan het eind van de 2e game kwam de speelster uit Hongkong nog even terug, maar Soraya gaf haar geen kans en won deze partij gecontroleerd in 2 games. Ik ben zeer benieuwd naar haar prestaties in de finale. Ze gaat het in de finale opnemen tegen de sterke Bulgaarse Stefani Stoeva, die als 2e op de plaatsingslijst stond.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!