clubzoeker

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie Europa van Dunlop Slazenger International, de fabrikant en distributeur van het badmintonmerk Carlton in Nederland, hebben vanavond tijdens de presentatie van het nieuwe Eredivisieseizoen een contract getekend over sponsoring van diverse wedstrijdonderdelen van Badminton Nederland.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De beoogde duurzame samenwerking krijgt zijn beslag in een samenwerkings-overeenkomst voor vijf jaar en richt zich op Carlton titelsponsoring van alle nationale kampioenschappen, het nationale bekertoernooi, het Master Circuit en alle nationale competities waaronder de Eredivisie. Badminton Nederland en Dunlop Slazenger International slaan de handen ineen waardoor de badmintonsport in Nederland een nieuwe impuls krijgt. Zowel de breedtesport als de topsport gaan hiervan profiteren.

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie van Dunlop Slazenger International zijn uitermate verheugd met het bereiken van dit resultaat en hebben op basis van de gevoerde vruchtbare gesprekken vertrouwen in de toekomst.

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, is erg blij met de nieuwe sponsor. "Het is fantastisch dat zo'n sterk merk uit onze sport zich wil verbinden met de eredivisie. Op deze manier krijgt de competitie een nieuw elan, en dat hadden we net nodig. Badminton Nederland kijkt erg uit naar de samenwerking met Carlton."

Frans Swinkels, directeur Central Europe van Dunlop Slazenger International toont zich content met de overeenkomst. "In onze internationale onderneming staan racketsporten centraal, zo zijn wij sinds jaar en dag sponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, Squash Bond Nederland en Racketlon Nederland. Het verheugt ons dat we nu ook sponsor zijn van Badminton Nederland en een nieuwe weg kunnen inslaan naar verdere expansie en ledengroei voor Badminton Nederland. Het is onze ambitie om samen met alle verenigingen en badmintonners in Nederland aan een nog groter marktaandeel en merkbekendheid van het merk Carlton te werken. Wij hopen dat we de badmintonsport in Nederland met onze sponsoring de glans kunnen teruggeven die het verdient en een stapje hogerop helpen."

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!