clubzoeker

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie Europa van Dunlop Slazenger International, de fabrikant en distributeur van het badmintonmerk Carlton in Nederland, hebben vanavond tijdens de presentatie van het nieuwe Eredivisieseizoen een contract getekend over sponsoring van diverse wedstrijdonderdelen van Badminton Nederland.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De beoogde duurzame samenwerking krijgt zijn beslag in een samenwerkings-overeenkomst voor vijf jaar en richt zich op Carlton titelsponsoring van alle nationale kampioenschappen, het nationale bekertoernooi, het Master Circuit en alle nationale competities waaronder de Eredivisie. Badminton Nederland en Dunlop Slazenger International slaan de handen ineen waardoor de badmintonsport in Nederland een nieuwe impuls krijgt. Zowel de breedtesport als de topsport gaan hiervan profiteren.

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie van Dunlop Slazenger International zijn uitermate verheugd met het bereiken van dit resultaat en hebben op basis van de gevoerde vruchtbare gesprekken vertrouwen in de toekomst.

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, is erg blij met de nieuwe sponsor. "Het is fantastisch dat zo'n sterk merk uit onze sport zich wil verbinden met de eredivisie. Op deze manier krijgt de competitie een nieuw elan, en dat hadden we net nodig. Badminton Nederland kijkt erg uit naar de samenwerking met Carlton."

Frans Swinkels, directeur Central Europe van Dunlop Slazenger International toont zich content met de overeenkomst. "In onze internationale onderneming staan racketsporten centraal, zo zijn wij sinds jaar en dag sponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, Squash Bond Nederland en Racketlon Nederland. Het verheugt ons dat we nu ook sponsor zijn van Badminton Nederland en een nieuwe weg kunnen inslaan naar verdere expansie en ledengroei voor Badminton Nederland. Het is onze ambitie om samen met alle verenigingen en badmintonners in Nederland aan een nog groter marktaandeel en merkbekendheid van het merk Carlton te werken. Wij hopen dat we de badmintonsport in Nederland met onze sponsoring de glans kunnen teruggeven die het verdient en een stapje hogerop helpen."

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!