clubzoeker

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie Europa van Dunlop Slazenger International, de fabrikant en distributeur van het badmintonmerk Carlton in Nederland, hebben vanavond tijdens de presentatie van het nieuwe Eredivisieseizoen een contract getekend over sponsoring van diverse wedstrijdonderdelen van Badminton Nederland.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De beoogde duurzame samenwerking krijgt zijn beslag in een samenwerkings-overeenkomst voor vijf jaar en richt zich op Carlton titelsponsoring van alle nationale kampioenschappen, het nationale bekertoernooi, het Master Circuit en alle nationale competities waaronder de Eredivisie. Badminton Nederland en Dunlop Slazenger International slaan de handen ineen waardoor de badmintonsport in Nederland een nieuwe impuls krijgt. Zowel de breedtesport als de topsport gaan hiervan profiteren.

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie van Dunlop Slazenger International zijn uitermate verheugd met het bereiken van dit resultaat en hebben op basis van de gevoerde vruchtbare gesprekken vertrouwen in de toekomst.

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, is erg blij met de nieuwe sponsor. "Het is fantastisch dat zo'n sterk merk uit onze sport zich wil verbinden met de eredivisie. Op deze manier krijgt de competitie een nieuw elan, en dat hadden we net nodig. Badminton Nederland kijkt erg uit naar de samenwerking met Carlton."

Frans Swinkels, directeur Central Europe van Dunlop Slazenger International toont zich content met de overeenkomst. "In onze internationale onderneming staan racketsporten centraal, zo zijn wij sinds jaar en dag sponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, Squash Bond Nederland en Racketlon Nederland. Het verheugt ons dat we nu ook sponsor zijn van Badminton Nederland en een nieuwe weg kunnen inslaan naar verdere expansie en ledengroei voor Badminton Nederland. Het is onze ambitie om samen met alle verenigingen en badmintonners in Nederland aan een nog groter marktaandeel en merkbekendheid van het merk Carlton te werken. Wij hopen dat we de badmintonsport in Nederland met onze sponsoring de glans kunnen teruggeven die het verdient en een stapje hogerop helpen."

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!