clubzoeker

Gemengddubbel voor de afdankertjes van BNL

Gemengddubbel voor de afdankertjes van BNL

Het weekend zit er op en het eerste internationale toernooi is gespeeld.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dubbels van de nationale selectie zijn uit elkaar gehaald en spelers in de deegmolen gegooid om te kijken wat er uit kwam.

Dicky speelt nog steeds enkel, terwijl Judith het eens met de damesdubbel probeert. Verder blijken de toppers van Badminton Nederland zelf nu toppers te zijn in andere onderdelen. De gemengddubbel is nu de inzet van Badminton Nederland om de afdankertjes aan het werk te houden. Erik Meijs haalt 'helaas' het hoofdtoernooi weer niet en morgen horen we wel waar hij last van had.

Na hoeveel slechte tentamens ben je uitgestudeerd?

Jorrit weet het al: een gebrek aan spelplezier, staat er te lezen. En dat terwijl hij heel goed in vorm is en de Papendal training erg goed was geweest. Shit... vergeten te lachen. De afgelopen vier maanden even niet aan gedacht dat dit ook belangrijk was. Ben trouwens benieuwd hoeveel slechte tentamens een langstudeerder is toegestaan.

Jordy heeft in Denemarken een ontdekking gedaan: je hebt voor badminton ook uithoudingsvermogen nodig!? Nog NOOIT van gehoord blijkbaar of misschien komt het omdat hij het Deens nog niet zo goed beheerst.

Verder moeten Badminton Nederland oppassen waar ze de spelers naar toe stuurt, want in de ijle lucht loop je snel een blessure op en beland je naast alle andere dames in de lappenmand.

Nu we de seizoensstart even hebben doorgenomen, kunnen we stellen dat het er geweldig voor staat bij Badminton Nederland. Maar dat kan je ook verwachten. Een bondscoach gaat weg, de ander krijgt de wacht aangezegd, de technisch directeur is er ziek van en komt voorlopig niet terug, die schreeuwlelijk Daniëls verlaat Team Meijs en trekt zich op een bijna onbewoond eiland terug.

Geen wonder dat de spelers als verdwaald rondlopen (of strompelen). Welkom bij het seizoen 2012-2013 en laten we hopen dat het allemaal weer goed komt.

Piet Bitter

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Piet Bitter

Piet Bitter

Deze gepensioneerde oud-badmintonner is geboren als fictief personage in Nederlands Indië en kwam in contact met het gewone volk door het badminton. Piet heeft een mening en verspreidt deze graag via internet. Piet is in september 2012 met schrijverspensioen gegaan.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

In het mannenenkel speelden Mark Caljouw en Joran Kweekel sterke partijen, maar een plek in de kwartfinale zat er helaas niet in.…

11 april 2024

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs deze zomer.

11 april 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Op het EK Badminton 2024 in Saarbrücken (Duitsland) hebben Selena Piek en Robin Tabeling de kwartfinale van het…

10 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!