Masterclass Free Publicity bij YDO 2012

Masterclass Free Publicity bij YDO 2012

Free Publicity, wat is dat eigenlijk? Is Free Publicity gratis?

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Wat zijn de grootste misverstanden en wat levert Free Publicity u als vereniging op? Hoe krijgt u uw eigen club in de kranten? Jerry Helmers, vanuit zijn eigen mediabedrijf deskundig op het gebied van Free Publicity, legt ons in één bijeenkomst uit hoe we (meer) media-aandacht bereiken.

Hoe komt u met uw vereniging in de krant?

Helmers bespreekt de belangrijkste DO’s and DON’ts om uw kans op Free Publicity te vergroten. Vanzelfsprekend wordt in dit interactieve verhaal een aantal prikkelende anekdotes uit de dagelijkse praktijk verteld, waaronder uit het mediabedrijf van Helmers zelf. En, de deelnemers in de zaal worden getriggerd om eens goed na te denken over waar zij als verenigingsbestuurder – met hun vereniging – voor staan. We gaan de basis leggen voor een succesvolle Free Publicity Strategie!

Na de pauze gaat Helmers in op de verrassende praktijk... Hoe naar, gemeen, sluw en vervelend kunnen journalisten zijn?! Wie durft de strijd aan met zo’n sluwe en vooral vervelende journalist? Maar vooral: hoe zet u een journalist naar uw hand? Hilarisch, leerzaam, spannend en iets om nooit te vergeten!

Voor wie?

De Masterclass is in eerste instantie bedoeld voor eredivisieverenigingen en voor verenigingen die hebben deelgenomen aan de Week van het Badminton 2012. In totaal is er plaats voor 60 verenigingsbestuurders (maximaal 2 bestuurders per vereniging). Wij stellen iedereen in de gelegenheid om zich aan te melden voor de Masterclass. In het geval er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is, dan zullen eredivisieverenigingen en deelnemende verenigingen aan Week van het Badminton 2012 voorrang krijgen.

Wanneer?

De Masterclass Free Publicity vindt plaats op zaterdag 13 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur tijdens de Yonex Dutch Open 2012. De locatie voor de Masterclass is het Topsportcentrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7). Na de Masterclass heeft u de gelegenheid de halve finales van de Yonex Dutch Open te kijken. Hiervoor ontvangt u bij bevestiging van uw deelname een toegangskaart.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in de Masterclass Free Publicity? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Er zal bij de Masterclass een lunch worden verzorgd voor de deelnemers en er zijn voor verenigingen geen kosten verbonden aan de Masterclass. Uiterlijk donderdag 4 oktober zullen wij uw aanmelding definitief bevestigen (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

First seeds en nummers twee van de wereld Sapsiree Taerattanachai en Dechapol Puavaranukroh uit Thailand lieten zich verrassen…

7 juli 2022

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Vandaag ging voor drie Nederlandse topbadmintonners de Malaysia Masters 2022 van start. Zowel singelaar Mark Caljouw als…

6 juli 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

In de staart van de Azië-toer spelen Mark Caljouw en dubbelaars Robin Tabeling en Selena Piek nog de Malaysia Masters 2022…

4 juli 2022

Selena Piek: Not our day today unfortunately

Selena Piek: Not our day today unfortunately

We struggled with the tough conditions on court and we never really got to find our playing rhythm. Nevertheless it has been…

1 juli 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!