SportSport

Masterclass Free Publicity bij YDO 2012

Masterclass Free Publicity bij YDO 2012

Free Publicity, wat is dat eigenlijk? Is Free Publicity gratis?

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Wat zijn de grootste misverstanden en wat levert Free Publicity u als vereniging op? Hoe krijgt u uw eigen club in de kranten? Jerry Helmers, vanuit zijn eigen mediabedrijf deskundig op het gebied van Free Publicity, legt ons in één bijeenkomst uit hoe we (meer) media-aandacht bereiken.

Hoe komt u met uw vereniging in de krant?

Helmers bespreekt de belangrijkste DO’s and DON’ts om uw kans op Free Publicity te vergroten. Vanzelfsprekend wordt in dit interactieve verhaal een aantal prikkelende anekdotes uit de dagelijkse praktijk verteld, waaronder uit het mediabedrijf van Helmers zelf. En, de deelnemers in de zaal worden getriggerd om eens goed na te denken over waar zij als verenigingsbestuurder – met hun vereniging – voor staan. We gaan de basis leggen voor een succesvolle Free Publicity Strategie!

Na de pauze gaat Helmers in op de verrassende praktijk... Hoe naar, gemeen, sluw en vervelend kunnen journalisten zijn?! Wie durft de strijd aan met zo’n sluwe en vooral vervelende journalist? Maar vooral: hoe zet u een journalist naar uw hand? Hilarisch, leerzaam, spannend en iets om nooit te vergeten!

Voor wie?

De Masterclass is in eerste instantie bedoeld voor eredivisieverenigingen en voor verenigingen die hebben deelgenomen aan de Week van het Badminton 2012. In totaal is er plaats voor 60 verenigingsbestuurders (maximaal 2 bestuurders per vereniging). Wij stellen iedereen in de gelegenheid om zich aan te melden voor de Masterclass. In het geval er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is, dan zullen eredivisieverenigingen en deelnemende verenigingen aan Week van het Badminton 2012 voorrang krijgen.

Wanneer?

De Masterclass Free Publicity vindt plaats op zaterdag 13 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur tijdens de Yonex Dutch Open 2012. De locatie voor de Masterclass is het Topsportcentrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7). Na de Masterclass heeft u de gelegenheid de halve finales van de Yonex Dutch Open te kijken. Hiervoor ontvangt u bij bevestiging van uw deelname een toegangskaart.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in de Masterclass Free Publicity? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Er zal bij de Masterclass een lunch worden verzorgd voor de deelnemers en er zijn voor verenigingen geen kosten verbonden aan de Masterclass. Uiterlijk donderdag 4 oktober zullen wij uw aanmelding definitief bevestigen (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!