clubzoeker

Robin Tabeling: 'De 2 B-s: Barendrecht en België'

Robin Tabeling: 'De 2 B-s: Barendrecht en België'

Zaterdagavond 16 September stond de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gepland.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ditmaal uit tegen TFS Barendrecht. Een team dat vorig seizoen op de zevende plek is geëindigd, maar altijd wel wat punten wist te pakken in iedere wedstrijd. Van te voren werd gevreesd dat wij, als BC Amersfoort, misschien niet compleet konden aantreden door de België International. Helaas voor de individuele spelers was iedereen al uitgeschakeld in België en stond om 17.00 in Barendrecht een voltallig Amersfoort.

Ik mocht aantreden in de dubbel met Jelle en de mix met Maartje. Wanhopig stond ik om 17.45 een mooie warming up te doen, alleen al om mij eens wat beter te laten zien dan vorige week. Echter weerhield het licht mij van mijn kunsten, vaak op ooghoogte was het moeilijk inschatten en leek het soms meer op overslaan dan echt mooi plaatsen. Jelle en ik kwamen toch wel lekker op dreef en na een wat stroeve eerste set was de tweede dan ook ruim in ons voordeel: 21-16 , 21-8. De rest van het team had ook wat moeite met het zicht, wat soms leidde tot een moeilijkere wedstrijd dan iedereen had gewild. Ook kwam Barendrecht wat beter in het spel met een goed spelende 2e heer die wel wat leuke wedstrijden kan gaan spelen dit jaar! Monique Broeke was ook wat te sterk voor de vechtende Natalia, die ondanks een lichte blessure weer klaar stond om in te vallen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Robin Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!