Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Aanstaand weekend willen we in het kader van de Week van het Badminton extra aandacht besteden aan de wedstrijden in de Carlton Eredivisie 2012-2013.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Team 1 van Slotermeer zal in een dubbelweekend zaterdag een thuiswedstrijd spelen tegen DKC en zondag een uitwedstrijd tegen van Zijderveld. Tijdens de thuiswedstrijd, zaterdagavond in de Ookmeerhal, is iedereen van harte welkom om het team aan te moedigen en te genieten van badminton op topniveau. Jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen om ook die kennis te laten maken met badminton. Als je je racket meeneemt kun je ook nog lekker een shuttletje slaan. Tevens zal er een standje zijn waar informatie aanwezig is over badminton en is er een groot aanbod van alle badmintonartikelen.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om op topniveau kennis te maken met badminton en te genieten van de wedstrijden. De toegang tot dit spektakel is gratis. Zaterdag 22 september vanaf 18:30 uur in Ookmeerhal, Amsterdam.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!