clubzoeker

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Aanstaand weekend willen we in het kader van de Week van het Badminton extra aandacht besteden aan de wedstrijden in de Carlton Eredivisie 2012-2013.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Team 1 van Slotermeer zal in een dubbelweekend zaterdag een thuiswedstrijd spelen tegen DKC en zondag een uitwedstrijd tegen van Zijderveld. Tijdens de thuiswedstrijd, zaterdagavond in de Ookmeerhal, is iedereen van harte welkom om het team aan te moedigen en te genieten van badminton op topniveau. Jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen om ook die kennis te laten maken met badminton. Als je je racket meeneemt kun je ook nog lekker een shuttletje slaan. Tevens zal er een standje zijn waar informatie aanwezig is over badminton en is er een groot aanbod van alle badmintonartikelen.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om op topniveau kennis te maken met badminton en te genieten van de wedstrijden. De toegang tot dit spektakel is gratis. Zaterdag 22 september vanaf 18:30 uur in Ookmeerhal, Amsterdam.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!