SportSport

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Aanstaand weekend willen we in het kader van de Week van het Badminton extra aandacht besteden aan de wedstrijden in de Carlton Eredivisie 2012-2013.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Team 1 van Slotermeer zal in een dubbelweekend zaterdag een thuiswedstrijd spelen tegen DKC en zondag een uitwedstrijd tegen van Zijderveld. Tijdens de thuiswedstrijd, zaterdagavond in de Ookmeerhal, is iedereen van harte welkom om het team aan te moedigen en te genieten van badminton op topniveau. Jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen om ook die kennis te laten maken met badminton. Als je je racket meeneemt kun je ook nog lekker een shuttletje slaan. Tevens zal er een standje zijn waar informatie aanwezig is over badminton en is er een groot aanbod van alle badmintonartikelen.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om op topniveau kennis te maken met badminton en te genieten van de wedstrijden. De toegang tot dit spektakel is gratis. Zaterdag 22 september vanaf 18:30 uur in Ookmeerhal, Amsterdam.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!