clubzoeker

Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!

Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!

Een Grand Prix badmintontoernooi in Nederland is uniek.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het is ook het enige toernooi met deze status en daarom is Yonex er trots op, dat we onze naam aan dit toernooi mogen geven. We zijn nog trotser als we u, de badmintonliefhebber, kunnen bewegen om daar ook aanwezig te zijn. Vandaar 'Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!'

Gratis kaarten voor verenigingen

Door middel van drie verschillende acties willen we gratis toegangskaarten verloten voor de Yonex Dutch Open badminton.

Iedere badmintonvereniging, die een afbeelding van de poster op de verenigingswebsite plaatst maakt kans op 2 gratis toegangskaarten voor de finales van zondag. De tweede vereniging, die wij uitloten krijgt 2 gratis kaarten voor de halve finales op zaterdag.

De poster is aan te vragen via facebook.com/YonexBenelux. De poster wordt dan digitaal als PDF of JPEG naar u toegestuurd.

Een geweldige kans om de kaartjes te gebruiken voor een speciaal iemand binnen de vereniging.

Like onze FB-pagina

Als de facebook pagina van Yonex Benelux toch wordt bezocht dan kan je persoonlijk kans maken op gratis toegangskaarten voor de woensdag/donderdag en vrijdag.

Het eerste wat je moet doen is de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liken'. Dan al maken tien mensen kans op 2 vrijkaarten voor de woensdag of donderdag.

Als je de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liked' en bovendien verteld waarom jij vindt dat je naar de YDO 'moet' dan maak je kans op 4 vrijkaarten voor de vrijdag en een t-shirt van Ruud Bosch van 'Ik hou van badminton'. Dat wordt een unieke prijs waar één persoon kans op maakt.

De uitslag wordt 5 oktober bekend gemaakt op de FB-pagina van Yonex Benelux.

Natuurlijk maken de mensen, die op al fan zijn van onze FBpagina ook kans op de vrijkaarten. We zien jullie allemaal graag op de facebook-pagina maar nog liever horen wij: "Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton."

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!