Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!

Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!

Een Grand Prix badmintontoernooi in Nederland is uniek.

clubzoeker

Maak kennis met Jareth van der Weijden!

Het is ook het enige toernooi met deze status en daarom is Yonex er trots op, dat we onze naam aan dit toernooi mogen geven. We zijn nog trotser als we u, de badmintonliefhebber, kunnen bewegen om daar ook aanwezig te zijn. Vandaar 'Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!'

Gratis kaarten voor verenigingen

Door middel van drie verschillende acties willen we gratis toegangskaarten verloten voor de Yonex Dutch Open badminton.

Iedere badmintonvereniging, die een afbeelding van de poster op de verenigingswebsite plaatst maakt kans op 2 gratis toegangskaarten voor de finales van zondag. De tweede vereniging, die wij uitloten krijgt 2 gratis kaarten voor de halve finales op zaterdag.

De poster is aan te vragen via facebook.com/YonexBenelux. De poster wordt dan digitaal als PDF of JPEG naar u toegestuurd.

Een geweldige kans om de kaartjes te gebruiken voor een speciaal iemand binnen de vereniging.

Like onze FB-pagina

Als de facebook pagina van Yonex Benelux toch wordt bezocht dan kan je persoonlijk kans maken op gratis toegangskaarten voor de woensdag/donderdag en vrijdag.

Het eerste wat je moet doen is de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liken'. Dan al maken tien mensen kans op 2 vrijkaarten voor de woensdag of donderdag.

Als je de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liked' en bovendien verteld waarom jij vindt dat je naar de YDO 'moet' dan maak je kans op 4 vrijkaarten voor de vrijdag en een t-shirt van Ruud Bosch van 'Ik hou van badminton'. Dat wordt een unieke prijs waar één persoon kans op maakt.

De uitslag wordt 5 oktober bekend gemaakt op de FB-pagina van Yonex Benelux.

Natuurlijk maken de mensen, die op al fan zijn van onze FBpagina ook kans op de vrijkaarten. We zien jullie allemaal graag op de facebook-pagina maar nog liever horen wij: "Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton."

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!